Alege...
Tabere Austria (2)
Tabere Canada (0)
Tabere Cipru (2)
Tabere Elvetia (15)
Tabere Franta (2)
Tabere Germania (9)
Tabere Grecia (1)
Tabere Irlanda (4)
Tabere Italia (1)
Tabere Japonia (1)
Tabere Malta (5)
Tabere Romania (1)
Tabere Spania (13)
Tabere UK (17)
Tabere USA (15)

Dintre parerile elevilor si parintilor

Una dintre cele mai frumoase vacante traite! Asa as putea sa descriu experienta traita in Malta. Pe parcursul celor 2 saptamani petrecute in cea mai frumoasa insula a Marii Mediterane am avut ocazia sa descopar frumusetea, traditile Maltei cat si sa cunosc persoane de nationalitati diferite in care sa gasesc lucruri noi legate de tarile din care fac parte. Faptul ca am stat in familie gazda m-a ajutat sa-mi imbunatatesc vocabularul limbii engleze...
Bogdan-Alexandru Ionita, Bucuresti

Tabere - Despre noi

Ne propunem sa va sprijinim in alegerea pentru copilul dumneavoastra al celui mai potrivit program educational de vacanta (academic sau de studiul limbilor straine), in functie de profilul copilului si de destinatia dorita de studiu.

Prin intermediul acestor programe educationale, elevii au posiblitatea sa-si aprofundeze cunostintele de limbi straine, abilitatile sportive sau/si abilitatile de leadership si sa beneficieze de farmecul si conditiile unui program educational desfasurat cu elevi din mai multe tari.

Vallclara (5-14 ani)

Program de vacanta de invatare a limbii spaniole pentru elevi intre 5 si 14 ani in Vallclara. Campusul este localizat in Vallclara, un satuc in regiunea Conca de Barberá, la aproximativ 15 km de manastirea Poblet. Cladirea din sec XIX este inconjurata de un peisaj extraordinar, format din paduri si gradini pitoresti, un foarte bun atu pentru desfasurarea activitatilor din campus. Pentru a (...)