Alege...
Tabere Austria (2)
Tabere Canada (0)
Tabere Cipru (2)
Tabere Elvetia (15)
Tabere Franta (2)
Tabere Germania (9)
Tabere Grecia (1)
Tabere Irlanda (4)
Tabere Italia (1)
Tabere Japonia (1)
Tabere Malta (5)
Tabere Romania (1)
Tabere Spania (13)
Tabere UK (17)
Tabere USA (15)

Dintre parerile elevilor si parintilor

Experienta din tabara Riddlesworth Hall cu siguranta a fost cu mult peste asteptarile mele. De la bun inceput m-am bucurat sa vad cat de prietenoasa si draguta este toata lumea (atat angajatii cat si copii). Conditiile au fost neasteptat de bune. Intreg campusul era foarte curat si nu puteai spune ca iti lipseste ceva. Legat de orele de engleza este putin spus ca au decurs foarte bine. Profesoara de engleza era foarte draguta cu noi si ne motiva ...
Bianca Stefania Musat, Targoviste

Intrebari frecvente

Despre program

topCine asteapta copiii la aeroportul de destinatie?

Copii sunt asteptati de organizatorii (coordonatorii) programelor la aeroportul de destinatie.

topCe ofera sau ce inseamna un Program Educational de vacanta?

Programele Educationale de vacanta ofera cursuri de limba straina in clase dinamice, cu un numar restrans de elevi, cazare si cele trei mese zilnice, transfer de la aeroport, workshopuri interactive si interesante, excursii, activitati recreative si sportive, ateliere de dans, creatie, fotografie, cinematografie, cursuri de echitatie, inot, dans, tenis, surf - gama de optiuni fiind practic nelimitata. Participantii primesc la sfarsit o diploma de participare care atesta si nivelul de cunostinte achizitionat in vorbirea unei limbi straine.

topPentru cine sunt destinate Programele Educationale de vacanta?

Aceste programe sunt destinate tuturor elevilor care doresc sa invete o limba straina impreuna cu profesori nativi, sa ia contact cu o noua cultura, sa participe la activitati deosebit de antrenante, sa viziteze obiectivele cele mai importante ale unei regiuni si sa-si faca prieteni din toate colturile lumii.
 

topCum se realizeaza formarea claselor pentru predarea limbii straine?

Grupurile de predare sunt foarte atent organizate in functie de nivelul de cunoastere a limbii straine a fiecarui elev. Pentru aceasta, la sosire elevii sustin un test de limba straina pe care doresc sa o invete, si sunt distribuiti in cursul care li se potriveste cel mai bine, pentru a acumula cat mai multe cunostinte. Clasele au un numar intre 7 si 15 elevi, tocmai pentru a permite implicarea si monitorizarea maxima a fiecarui participant.

topCum se face plata programului?

Dupa trimiterea formularelor de aplicare, se elibereaza o scrisoare de acceptare la respectivul program si un invoice. Sunt mai multe optiuni de plata: prin internet banking, transfer bancar sau prin card debit/credit. De cele mai multe plata se face in doua etape: se achita intai un depozit iar ulterior se face plata finala.

topCum pot alege programul care mi se potriveste cel mai bine?

Rolul nostru este de a-ti oferi informatii si a te ajuta sa iei cea mai buna decizie. E important sa stim daca ai o regiune preferata, care sunt hobby-urile tale, ce limba doresti sa studiezi, ce fel de cazare doresti. De asemenea si varsta este foarte importanta, ca si experientele de pana acum cu astfel de programe.

topCare sunt optiunile de cazare?

Optiunile de cazare sunt diverse, dar cel mai des oferite sunt cazarea in campus rezidential si cazarea in familie gazda.

Cazarea in familie gazda este ideala pentru cei care doresc sa cunoasca mai profund cultura tarii si sa se bucure cat mai mult de atmosfera de familie in Marea Britanie. Familiile sunt atent selectionate, astfel ca fiecare participant se va simti foarte confortabil, inconjurat cu afectiune si, foarte important, in siguranta. Elevii au de asemenea oportunitatea de a exersa in fiecare zi limba engleza in cadrul familiei gazda, ceea ce constituie un avantaj.
Cazarea in campus rezidential ofera oportunitatea de a petrece mai mult timp cu ceilalti elevi participanti. Programele sunt internationale, deci vei putea cunoaste copii din toate partile lumii. Deoarece este in aceeasi arie cu salile de curs si locul unde se desfasoara activitatile, aceasta cazare este necesara pentru copiii sub 13 ani, care participa singuri la program.

topEste sigur sa particip la acest tip de programe?

Ne bucuram sa spunem ca aceste programe sunt foarte sigure: copiii sunt supervizati 24/7, iar cazarea se face in dormitoare situate fie in cladiri diferite, fie la etaje diferite. De asemenea, familiile gazda sunt foarte atent selectionate si monitorizate.

Despre organizatie

topUnde sunt birourile programului?

Pentru a vedea locatia birourilor prgramului, accesati sectiunea contact a sitului.

New York Club (11-17 ani)

Elevii vor locui in camere de 2-4 persoane, in campusul Colegiului Adelphi din Long Island, la 45 de minute de New York. Dimineata vor fi lectii sustinute de profesori americani iar dupa-amiaza vor avea loc activitati sportive variate sau excursii. Doua zile pline vor fi alocate vizitarii New Yorkului iar o zi va fi alocata vizitarii Academiei Militare West Point (cea mai faimoasa academie militar (...)