Alege...
Tabere Austria (2)
Tabere Canada (0)
Tabere Cipru (2)
Tabere Elvetia (15)
Tabere Franta (2)
Tabere Germania (9)
Tabere Grecia (1)
Tabere Irlanda (4)
Tabere Italia (1)
Tabere Japonia (1)
Tabere Malta (5)
Tabere Romania (1)
Tabere Spania (13)
Tabere UK (17)
Tabere USA (15)

Dintre parerile elevilor si parintilor

Ma numesc Iuniana Mindru si am sa va impartasesc din impresiile mele. In primul rand familia gazda a fost foarte amabila si ne-am inteles foarte bine . M-am inteles foarte bine si cu fetita lor si ne-am jucat impreuna . Din cauza programului de la scoala (cursurile incepeau de la 1 pana la 5 ) am incercat sa vizitez cat mai mult Tokyo-ul in afara programului si in timpul saptamanii nu prea aveam foarte mult timp de petrecut cu familia. Cu man...
Mindru Iuniana, Chitila

Programe disponibile - Tabere Austria

Austria beneficiaza de un cadru natural fabulos, regiunea Alpilor fiind recunoscuta in intreaga lume pentru frumusetea sa. 

Pentru a primi informatii suplimentare despre tabere in Austria organizate de IVI Education, va rugam trimiteti un email pe adresa info@ivi.ro, in care sa mentionati numele elevului, data nasterii si un numar de telefon de contact.

  • descrierea completa a programului

    Salzburg AIS (10-19 ani)

    Program de limba germana sau engleza (la alegere) adresat elevilor cu varste cuprinse intre 10 si 19 ani oferit de AIS Salzburg. Programul are o traditie de peste 30 de ani.   Tip cazare: in campusul AIS - American International School Salzburg, un liceu international de tip american.   Perioade desfasurare program: 03 iulie 2017 - 15 iulie 2017 17 iulie 2017  - 29 iulie 2017 31 iulie 2017 - 12 august 2017 *elevii pot participa in programe consecutive, fiecare program dureaza 12 zile.   Cost program (full boarding): 2 saptamani - 2.060 Euro 4 saptamani - 3.480 Euro 6 saptamani - 4.650 Euro Cost program (day student): 2 saptamani - 1.240 Euro 4 saptamani - 2.090 Euro 6 saptamani - 2.800 Euro Cos (...)

  • descrierea completa a programului

    Viena Actilingua (12-17 ani)

    Program de limba germana adresat elevilor cu varste cuprinse intre 12 si 17 ani oferit de Actilingua Viena. Viena este un oras istoric si cultural ce desfasoara un adevarat spectacol de arhitectura, eleganta, civilizatie, o metropola ce gazduieste concerte, spectacole, expozitii, manifestari artistice moderne, spectacole si festivaluri in aer liber. Stephan`s Platz, Shonbrun, Belvedere, marea gradina zoologica Tiergarten, Insula Dunarii, Parcul Prater, constructiile celebrului Hundertwasser fac din Viena un oras irezistibil. De asemenea, terasele elegante si imbietoare, localurile foarte pitoresti pline de tineri, fac din Viena un oras dinamic si plin de surprize. Si pentru cei pasionati de cumparaturi, Viena este destinatia perfecta. Celebra Mariahlifestrasse si Piata Nashmarkt sunt re (...)

Nuremberg (14-17 ani)

Programe educationale de vara Standard Course (20 - 24 ore) de invatare a limbii germane la Nuremberg, unul dintre centrele comerciale cele mai frumoase si bogate in Europa Medievala, cu palate si biserici incantatoare. Eligibilitate: elevi intre 14 si 17 ani, nivel incepator de cunoastere a limbii germane. Tip cazare: familii gazda, atent selectionate. Perioade incepere: 30 iunie- 21 iulie 201 (...)