Alege...
Tabere Austria (2)
Tabere Canada (0)
Tabere Cipru (2)
Tabere Elvetia (15)
Tabere Franta (2)
Tabere Germania (9)
Tabere Grecia (1)
Tabere Irlanda (4)
Tabere Italia (1)
Tabere Japonia (1)
Tabere Malta (5)
Tabere Romania (1)
Tabere Spania (13)
Tabere UK (17)
Tabere USA (15)

Dintre parerile elevilor si parintilor

Viata mea aici e in continuare super palpitanta si incerc sa traiesc fiecare clipa din plin, sa invat cate ceva din toate si sa deschid ochii bine sa le vad pe toate. Desi o sa ziceti ca e imposibil, programul meu a devenit si mai incarcat...Cu japoneza ma descurc din ce in ce mai bine, pe zi ce trece e tot mai bine. Asta e logic si nu are rost sa dau mai multe detalii. Saptamana trecuta a fost festivalul Universitatii Yokohama, unde... m-am d...
Angi Pugna, Oradea

Programe disponibile - Tabere Canada

Recunoscuta pentru calitatea mediului sau si pentru calitatea educatiei, atat in limba engleza cat si in limba franceza, Canada este una din destinatiile preferate de catre elevii din intraga lume. 

Pentru a primi informatii suplimentare despre tabere in Canada organizate de IVI Education, va rugam trimiteti un email pe adresa info@ivi.ro, in care sa mentionati numele elevului, data nasterii si un numar de telefon de contact.

New York Club (11-17 ani)

Elevii vor locui in camere de 2-4 persoane, in campusul Colegiului Adelphi din Long Island, la 45 de minute de New York. Dimineata vor fi lectii sustinute de profesori americani iar dupa-amiaza vor avea loc activitati sportive variate sau excursii. Doua zile pline vor fi alocate vizitarii New Yorkului iar o zi va fi alocata vizitarii Academiei Militare West Point (cea mai faimoasa academie militar (...)