Alege...
Tabere Austria (2)
Tabere Canada (0)
Tabere Cipru (2)
Tabere Elvetia (15)
Tabere Franta (2)
Tabere Germania (9)
Tabere Grecia (1)
Tabere Irlanda (4)
Tabere Italia (1)
Tabere Japonia (1)
Tabere Malta (5)
Tabere Romania (1)
Tabere Spania (13)
Tabere UK (17)
Tabere USA (15)

Dintre parerile elevilor si parintilor

Hello, sunt foarte bine, ma bucur de ultimele zile de vacanta. Sunt in California, Santa Rosa , Down South, e frumos. Scoala merge foarte bine, m-au surprins cu "premierea" lor de la sfarsitul ciclului academic, la care am primit un "certificate of achievments", nu ma asteptam dar a fost dragut.
Raluca Mocanu, Suceava

Programe disponibile - Tabere Canada

Recunoscuta pentru calitatea mediului sau si pentru calitatea educatiei, atat in limba engleza cat si in limba franceza, Canada este una din destinatiile preferate de catre elevii din intraga lume. 

Pentru a primi informatii suplimentare despre tabere in Canada organizate de IVI Education, va rugam trimiteti un email pe adresa info@ivi.ro, in care sa mentionati numele elevului, data nasterii si un numar de telefon de contact.

Sedbergh School Yorkshire (10-16 ani)

Program de vacanta de invatare a limbii engleze pentru elevi intre 10 si 16 ani in Sedbergh School. Sedbergh School, fondata in 1525, este una dintre scolile de renume din sistemul privat de educatie din Marea Britanie, cu prestigiu in ceea ce priveste rezultatele academice, sportive si activitatile extra-curriculare. Sedbergh School este o scoala boarding traditionala situata in zona Yorkshire D (...)