Alege...
Tabere Austria (2)
Tabere Canada (0)
Tabere Cipru (2)
Tabere Elvetia (15)
Tabere Franta (2)
Tabere Germania (9)
Tabere Grecia (1)
Tabere Irlanda (4)
Tabere Italia (1)
Tabere Japonia (1)
Tabere Malta (5)
Tabere Romania (1)
Tabere Spania (13)
Tabere UK (17)
Tabere USA (15)

Dintre parerile elevilor si parintilor

Din punctul meu de vedere aceasta tabara de la York a fost una perfecta, a fost peste asteptarile mele. Activitatile desfasurate au fost toate intresante si unele foarte educative. Am avut ocazia sa vad York-ul, un oras superb si sincer mi-ar face placere sa ma intorc inca o data acolo. In ceea ce priveste colegiul, primirea a fost desavarsita. Am fost multumita de camera, mancare si de personalul colegiului. Profesoarele au fost foarte de treab...
Renata Hajdu, Aiud

Programe disponibile - Tabere Canada

Recunoscuta pentru calitatea mediului sau si pentru calitatea educatiei, atat in limba engleza cat si in limba franceza, Canada este una din destinatiile preferate de catre elevii din intraga lume. 

Pentru a primi informatii suplimentare despre tabere in Canada organizate de IVI Education, va rugam trimiteti un email pe adresa info@ivi.ro, in care sa mentionati numele elevului, data nasterii si un numar de telefon de contact.

Cerdanya-Puigcerda (8-16 ani)

Program de vacanta de invatare a limbii spaniole pentru elevi intre 8 si 16 ani in Cerdanya-Puigcerda. Aflat in centrul Pirineilor, campusul din Cerdanya-Puigcerda este situat in centrul unei statiuni de ski, la o altitudine de 1200 de metri, bucurandu-se de privelisti incantatoare. Tip cazare – Cazarea este asigurata in cadrul campusului, in camere cu 4, 6 si 8 paturi. Elevii au acces la (...)