Alege...
Tabere Austria (2)
Tabere Canada (0)
Tabere Cipru (2)
Tabere Elvetia (15)
Tabere Franta (2)
Tabere Germania (9)
Tabere Grecia (1)
Tabere Irlanda (4)
Tabere Italia (1)
Tabere Japonia (1)
Tabere Malta (5)
Tabere Romania (1)
Tabere Spania (13)
Tabere UK (17)
Tabere USA (15)

Dintre parerile elevilor si parintilor

Tabara de la York a fost o experienta foarte placuta si instructiva pentru mine si am recomandat-o deja catorva colegi care vor sa ia contact cu Anglia si cultura ei. Programul mi s-a parut extrem de bine organizat si am fost foarte placut surprinsa de numarul mare de locuri pe care le-am vazut si de activitatile care au fost organizate pentru noi. A fost, poate, putin obositor, dar am aflat o multime de lucruri, ne-am bucurat de frumusetile York...
Otilia Maria Parasca, Bucuresti

Programe disponibile - Tabere Cipru

Plajele insorite ale Ciprului fac din aceasta tara destinatia ideala de vacanta pentru elevi din intreaga Europa. De aceea, importante scoli de limbi straine din Marea Britanie sau Germania organizeaza programe educationale de vacanta in aceasta tara.

Pentru a primi informatii suplimentare despre tabere in Cipru organizate de IVI Education, va rugam trimiteti un email pe adresa info@ivi.ro, in care sa mentionati numele elevului, data nasterii si un numar de telefon de contact.

  • descrierea completa a programului

    Episkopi (10-17 ani)

    Program educational pentru a studia limba engleza pentru copii intre 10 - 17 ani.   Tip cazare - cazare in camere duble, cu facilitati deosebite de distractie si de practicare a activitatilor sportive.   Perioada de incepere: 12 iunie, 19 iunie, 26 iunie, 03 iulie, 10 iulie, 17 iulie, 24 iulie, 31 iulie, 07 august si 14 august 2017.   Cost program: 680 EURO/saptamana. Transferul individual de la aeroport - 130 EUR/tur-retur/persoana (acest cost nu se aplica atunci cand calatoresc grupuri).   Costul programelor include: • Cazare in camere de doua paturi cu aer conditionat, baie, balcon, TV, cu facilitati deosebite de distractie si de practicare a activitatilor sportive (piscine, terenuri de sport, sala discoteca, centru inchirieri bicicl (...)

  • descrierea completa a programului

    Larnaca (11-18 ani)

    Program de vacanta si de invatare a limbii engleze dedicat elevilor cu varste cuprinse intre 11-18 ani. American Academy - International Summer School este un centru academic de invatare pozitionat intr-un context international ce ofera programe educationale de vacanta elevilor cu varste cuprinse intre 11-18 ani care doresc sa-si dezvolte cunostintele si abilitatile de limba engleza. Programul educational de vacanta este dedicat in totalitate imbunatatirii si dezvoltarii cunostintelor de limba engleza, fiind condus de profesori tineri si cu experienta ce au absolvit universitati de top din Marea Britanie sau Statele Unite ale Americii. Programul a fost creat in asa fel incat sa raspunda necesitatilor individuale ale fiecarui elev, acestia fiind repartizati in grupuri in functie de cu (...)

Versoix College du Leman (8-18 ani)

Program pentru elevi intre 8 si 18 ani, desfasurat in campusul College du Leman, liceu international situat in Versoix (localitatea in care a locuit Regele Mihai in exil), pe malul lacului Leman, la 9 km de centrul Genevei. Aeroportul de destinatie este Geneva iar transferul de la aeroport la scoala este asigurat de catre College du Leman. Exista 4 perioade de desfasurare ale programului: (...)