Alege...
Tabere Austria (2)
Tabere Canada (0)
Tabere Cipru (2)
Tabere Elvetia (15)
Tabere Franta (2)
Tabere Germania (9)
Tabere Grecia (1)
Tabere Irlanda (4)
Tabere Italia (1)
Tabere Japonia (1)
Tabere Malta (5)
Tabere Romania (1)
Tabere Spania (13)
Tabere UK (17)
Tabere USA (15)

Dintre parerile elevilor si parintilor

Aceasta tabara de vara dela York a fost cea mai frumoasa , distractiva si interesanta in care am fost. Am avut ocazia sa cunosc oameni extraordinari si cu siguranta a fost o experienta pozitiva. Conditiile au fost foarte bune, campusul a fost excelent. Cursurile au fost interactive, am lucrat in echipe ceea ce a fost foarte bine. Deasemenea ne-am imprietenit cu ceilalti elevi din Spania si Italia. Am vizitat multe locuri minunate. Ma bucur tare m...
Lie Delia, Aiud

Programe disponibile - Tabere Franta

Elevii pot alege programe variate in locuri variate, beneficiind de climatul mediteranean al Coastei de Azur sau frumusetea eleganta a Parisului.

Pentru a primi informatii suplimentare despre tabere in Franta organizate de IVI Education, va rugam trimiteti un email pe adresa info@ivi.ro, in care sa mentionati numele elevului, data nasterii si un numar de telefon de contact.

  • descrierea completa a programului

    Paris (18-28 ani)

    “Scoala de vara din Franta a fost mai mult decat un curs pentru invatarea limbii franceze, a fost o experienta unica ce merita traita. Dupa o saptamana de frecventat cursul de limba franceza de la Scoala Elvetiana de vara de la Paris si inca o saptamana la Dijon, la Institutului din Bourgundia, mi-am  imbunatatit considerabil cunostintele de limba franceza, mi-am facut multi  prieteni si am vizitat regiunea Provence din sudul Frantei, care are un farmec deosebit. M-a impresionat caldura cu care m-au primit atat gazdele cat si profesorii. In plus, nu era ora fara distractie. Toata perioada petrecuta in Franta a fost un prilej de deschidere catre noi prietenii si noi cunostinte despre trecutul si prezentul Frantei. Familiile gazda mi-au oferit sansa de a comunica cu vorbi (...)

  • descrierea completa a programului

    Vichy (12-17 ani)

    Program de vacanta de invatare a limbii engleze pentru elevi intre 12 si 17 in Vichy. Programul se desfasoara in Vichy, oras renumit mai ales pentru apele sale termale si binecunoscut pentru sporturile practicate.   Cele doua tipuri de program oferite sunt: French and Sports, un program ce valorifica perioada de sedere in Franta combinand perfectionarea abilitatilor de comunicare in limba franceza prin cursuri de limba franceza, cate 3 ore pe zi, dimineata, si practicarea a diferite sporturi dupa-amiaza. Elevii pot alege intre varianta Multisport sau un sport la alegere dintre fotbal, golf, gimnastica, tenis, basket. Cursurile de limba franceza sunt concepute pentru grupe de 8 - 12 elevi, pentru a putea primi feed-back individual optim si de a putea interactiona cat mai (...)

Hintersee (12-16 ani)

Program de vara de invatare a limbii germane in Bavaria (12 - 16 ani) Eligibilitate: tineri cu varsta cuprinsa intre 12 si 16 ani, avand cunostinte intermediare de limba germana (nivel A1 – C1, exclus incepatori absoluti).   Tabara de vara din Hintersee este situata chiar pe malul apei, integrandu-se in peisajul de o naturalete captivanta de la baza celui de-al treilea masiv din Alpi (...)