Alege...
Tabere Austria (2)
Tabere Canada (0)
Tabere Cipru (2)
Tabere Elvetia (15)
Tabere Franta (2)
Tabere Germania (9)
Tabere Grecia (1)
Tabere Irlanda (4)
Tabere Italia (1)
Tabere Japonia (1)
Tabere Malta (5)
Tabere Romania (1)
Tabere Spania (13)
Tabere UK (17)
Tabere USA (15)

Dintre parerile elevilor si parintilor

Iubesc Japonia. Am vizitat-o acum cativa ani, insa in vara asta am avut ocazia sa locuiesc pentru trei saptamani in Tokyo. Dintre toate orasele pe care le-am vizitat, TOKYO este preferatul meu. De la grandoarea cladirilor din Ginza si neoanele fascinante din Akihabara, pana la simplitatea si linistea suburbiilor. Orasul este foarte mare, dar oriunde ai fi el este casa tuturor, asa ca niciodata nu te simti pierdut. Am ajuns la familia gazda pe ...
Crivatu Ioana, Bucuresti

Programe disponibile - Tabere Franta

Elevii pot alege programe variate in locuri variate, beneficiind de climatul mediteranean al Coastei de Azur sau frumusetea eleganta a Parisului.

Pentru a primi informatii suplimentare despre tabere in Franta organizate de IVI Education, va rugam trimiteti un email pe adresa info@ivi.ro, in care sa mentionati numele elevului, data nasterii si un numar de telefon de contact.

  • descrierea completa a programului

    Paris (18-28 ani)

    “Scoala de vara din Franta a fost mai mult decat un curs pentru invatarea limbii franceze, a fost o experienta unica ce merita traita. Dupa o saptamana de frecventat cursul de limba franceza de la Scoala Elvetiana de vara de la Paris si inca o saptamana la Dijon, la Institutului din Bourgundia, mi-am  imbunatatit considerabil cunostintele de limba franceza, mi-am facut multi  prieteni si am vizitat regiunea Provence din sudul Frantei, care are un farmec deosebit. M-a impresionat caldura cu care m-au primit atat gazdele cat si profesorii. In plus, nu era ora fara distractie. Toata perioada petrecuta in Franta a fost un prilej de deschidere catre noi prietenii si noi cunostinte despre trecutul si prezentul Frantei. Familiile gazda mi-au oferit sansa de a comunica cu vorbi (...)

  • descrierea completa a programului

    Vichy (12-17 ani)

    Program de vacanta de invatare a limbii engleze pentru elevi intre 12 si 17 in Vichy. Programul se desfasoara in Vichy, oras renumit mai ales pentru apele sale termale si binecunoscut pentru sporturile practicate.   Cele doua tipuri de program oferite sunt: French and Sports, un program ce valorifica perioada de sedere in Franta combinand perfectionarea abilitatilor de comunicare in limba franceza prin cursuri de limba franceza, cate 3 ore pe zi, dimineata, si practicarea a diferite sporturi dupa-amiaza. Elevii pot alege intre varianta Multisport sau un sport la alegere dintre fotbal, golf, gimnastica, tenis, basket. Cursurile de limba franceza sunt concepute pentru grupe de 8 - 12 elevi, pentru a putea primi feed-back individual optim si de a putea interactiona cat mai (...)

Edinburgh (12-17 ani)

 "Despre Edinburgh pot spune multe lucruri, la fel si despre Newbattle Abbey, colegiul in care am locuit pentru doua saptamani. Cazarea a fost intr-o oarecare masura interesanta, deoarece am stat in campusul unui colegiu vechi de cateva sute de ani, ce seamana intr-un fel cu un castel. Cursurile erau placute si profesorii foarte prietenosi, la fel ca si restul angajatilor, mai ales cei (...)