Alege...
Tabere Austria (2)
Tabere Canada (0)
Tabere Cipru (2)
Tabere Elvetia (15)
Tabere Franta (2)
Tabere Germania (9)
Tabere Grecia (1)
Tabere Irlanda (4)
Tabere Italia (1)
Tabere Japonia (1)
Tabere Malta (5)
Tabere Romania (1)
Tabere Spania (13)
Tabere UK (17)
Tabere USA (15)

Dintre parerile elevilor si parintilor

Ma numesc Iuniana Mindru si am sa va impartasesc din impresiile mele. In primul rand familia gazda a fost foarte amabila si ne-am inteles foarte bine . M-am inteles foarte bine si cu fetita lor si ne-am jucat impreuna . Din cauza programului de la scoala (cursurile incepeau de la 1 pana la 5 ) am incercat sa vizitez cat mai mult Tokyo-ul in afara programului si in timpul saptamanii nu prea aveam foarte mult timp de petrecut cu familia. Cu man...
Mindru Iuniana, Chitila

Programe disponibile - Tabere Franta

Elevii pot alege programe variate in locuri variate, beneficiind de climatul mediteranean al Coastei de Azur sau frumusetea eleganta a Parisului.

Pentru a primi informatii suplimentare despre tabere in Franta organizate de IVI Education, va rugam trimiteti un email pe adresa info@ivi.ro, in care sa mentionati numele elevului, data nasterii si un numar de telefon de contact.

  • descrierea completa a programului

    Paris (18-28 ani)

    “Scoala de vara din Franta a fost mai mult decat un curs pentru invatarea limbii franceze, a fost o experienta unica ce merita traita. Dupa o saptamana de frecventat cursul de limba franceza de la Scoala Elvetiana de vara de la Paris si inca o saptamana la Dijon, la Institutului din Bourgundia, mi-am  imbunatatit considerabil cunostintele de limba franceza, mi-am facut multi  prieteni si am vizitat regiunea Provence din sudul Frantei, care are un farmec deosebit. M-a impresionat caldura cu care m-au primit atat gazdele cat si profesorii. In plus, nu era ora fara distractie. Toata perioada petrecuta in Franta a fost un prilej de deschidere catre noi prietenii si noi cunostinte despre trecutul si prezentul Frantei. Familiile gazda mi-au oferit sansa de a comunica cu vorbi (...)

  • descrierea completa a programului

    Vichy (12-17 ani)

    Program de vacanta de invatare a limbii engleze pentru elevi intre 12 si 17 in Vichy. Programul se desfasoara in Vichy, oras renumit mai ales pentru apele sale termale si binecunoscut pentru sporturile practicate.   Cele doua tipuri de program oferite sunt: French and Sports, un program ce valorifica perioada de sedere in Franta combinand perfectionarea abilitatilor de comunicare in limba franceza prin cursuri de limba franceza, cate 3 ore pe zi, dimineata, si practicarea a diferite sporturi dupa-amiaza. Elevii pot alege intre varianta Multisport sau un sport la alegere dintre fotbal, golf, gimnastica, tenis, basket. Cursurile de limba franceza sunt concepute pentru grupe de 8 - 12 elevi, pentru a putea primi feed-back individual optim si de a putea interactiona cat mai (...)

Boston Discovery (15-29 ani)

Program de vacanta de invatare a limbii engleze pentru elevi si studenti intre 15-29 ani. Tip cazare - familii gazda. Cazarea in familii gazda ofera elevilor posibilitatea de a folosi limba engleza si in afara orelor de curs.   Perioade si costuri:   Acest program se organizeaza in perioada 02 august 2017 - 22 august 2017 (3 saptamani) iar costul programului este 3.530 USD. Boston (...)