Alege...
Tabere Austria (2)
Tabere Canada (0)
Tabere Cipru (2)
Tabere Elvetia (15)
Tabere Franta (2)
Tabere Germania (9)
Tabere Grecia (1)
Tabere Irlanda (4)
Tabere Italia (1)
Tabere Japonia (1)
Tabere Malta (5)
Tabere Romania (1)
Tabere Spania (13)
Tabere UK (17)
Tabere USA (15)

Dintre parerile elevilor si parintilor

Iubesc Japonia. Am vizitat-o acum cativa ani, insa in vara asta am avut ocazia sa locuiesc pentru trei saptamani in Tokyo. Dintre toate orasele pe care le-am vizitat, TOKYO este preferatul meu. De la grandoarea cladirilor din Ginza si neoanele fascinante din Akihabara, pana la simplitatea si linistea suburbiilor. Orasul este foarte mare, dar oriunde ai fi el este casa tuturor, asa ca niciodata nu te simti pierdut. Am ajuns la familia gazda pe ...
Crivatu Ioana, Bucuresti

Programe disponibile - Tabere Germania

Germania este destinatia ideala de invatare a limbii germane.

Pentru a primi informatii suplimentare despre tabere in Germania organizate de IVI Education, va rugam trimiteti un email pe adresa info@ivi.ro, in care sa mentionati numele elevului, data nasterii si un numar de telefon de contact.

 • descrierea completa a programului

  Aschaffenburg (12-16 ani)

  Program de vara de invatare a limbii germane pentru elevi intre 12 si 16 ani. Program educational de vara Standard Course (20 ore) la Aschaffenburg, oras pe malul raului Main. Acest oras cu o vechime de 1.000 de ani se afla la doar 40 km de Frankfurt si marginit in partea de est de muntii Spessart, una dintre cele mai mari regiuni impodobite cu paduri din Europa Centrala. Orasul insusi, cu monumentele sale istorice (cum ar fi impresionaantul castel Johannisburg), abunda in parcuri si spatii verzi cat si intr-o viata culturala foarte diversificata. In tot timpul anului orasul gazduieste festivaluri pline de culoare si distractie - dar in timpul verii viata in Aschaffenburg este deosebit de incitanta. Eligibilitate: elevi intre 12 si 16 ani, nivel A1 - B2 de cunoastere a limbii germane (n (...)

 • descrierea completa a programului

  Augsburg (14-17 ani)

  "Sederea mea la Augsburg a fost o experienta unica pe care imi pare bine ca am trait-o. Am avut sansa sa petrec 2 saptamani intr-o familie de germani unde am comunicat in germana in fiecare zi. De asemenea mi-am facut o multime de prieteni din toate colturile lumii. A fost o placere sa merg la scoala (doar 3 ore pe zi), iar activitatile de dupa masa si excursiile de la sfarsit de saptamana au fost excelente, ne-am distrat de minune. Pentru cei care vor sa imbine placutul cu utilul aceasta este o experienta pe care nu trebuie sa o rateze." Tudor Petru Gruia, Targu Mures Program de vara de invatare a limbii germane (20 - 24 ore saptamanal) pentru elevi intre 14 si 17 ani. Inca de la intemeierea sa de catre imparatul Cezar Augustus, dupa care si-a primit si numele, Aug (...)

 • descrierea completa a programului

  Berlin (14-17 ani)

  Program de vara de invatare a limbii germane in Berlin (14-17 ani) Eligibilitate: tineri cu varsta cuprinsa intre 14 si 17 ani, avand cunostinte intermediare de limba germana (nivel A2 - C1, exclus incepatori absoluti) Berlin, al treilea oras european ca numar de locuitori (dupa Londra si Paris), este grandios si din privinta dimensiunilor sale: de la vest la est se intinde pe aproximativ 45 kilometri, prin urmare este foarte important unde locuiesti pentru a putea ajunge in centrul orasului si la atractiile majore cat mai usor. Unul din cele mai cunoscute obiective germane, Zidul Berlinului, apare momentan ca un zid multicolor care cu greu mai poate aminti de menirea sa initiala. Cu ani in urma, acesta impartea Germania (si restul lumii, din perspectiva germanilor) in doua lumi dif (...)

 • descrierea completa a programului

  Hintersee (12-16 ani)

  Program de vara de invatare a limbii germane in Bavaria (12 - 16 ani) Eligibilitate: tineri cu varsta cuprinsa intre 12 si 16 ani, avand cunostinte intermediare de limba germana (nivel A1 – C1, exclus incepatori absoluti).   Tabara de vara din Hintersee este situata chiar pe malul apei, integrandu-se in peisajul de o naturalete captivanta de la baza celui de-al treilea masiv din Alpii Germaniei. Pana in cel mai apropiat sat, Ramsau (cu o populatie de aproximativ 1.800 locuitori), se poate ajunge foarte usor intr-o calatorie de circa 10 minute cu autobuzul. Aici puteti gasi numeroase magazinase, inclusiv cele de inghetata sau nelipsitele cafenele. Pentru inca 15 minute de mers cu autobuzul se poate ajunge la faimosul lac Konigssee si orasul Berchtesgaden, unde exista atatea lu (...)

 • descrierea completa a programului

  Hochst im Odenwald (8-14 ani)

  Program de vara de invatare a limbii germane in Höchst im Odenwald (8 -14 ani) Eligibiliate: tineri cu varsta cuprinsa intre 8 si 14 ani, avand cunostinte de limba germana de nivel A1 pana la C1, inclusiv incepatori absoluti. Höchst nu este doar un cuvant dificil de pronuntat, dar este confundabil foarte usor cu o zona periferica a orasului Frankfurt care poarta acelasi nume si este cunoscuta pentru industria farmaceutica. Höchst din regiunea muntoasa Odenwald nu are nimic in comun cu un oras mare – ba chiar dimpotriva! Orasul romantic cu o populatie de 10.000 de locuitori este situat in mijlocul Odenwald, in apropiere de Frankfurt, si este inconjurat de paduri, ferme construite din lemn si castele medievale. Cu toate acestea, in timpul verii locul este cuprins de vi (...)

 • descrierea completa a programului

  Koln (14-17 ani)

  Program de vara de invatare a limbii Germane pentru elevi intre 14 si 17 ani. Programe educationale de vara Standard Course (20 - 24 ore) de invatare a limbii germane la Koln, orasul strabatut de apele Rinului si a marii Catedrale a carei constructie a durat 632 de ani. Eligibilitate: elevi intre 14 si 17 ani, nivel incepator de cunoastere a limbii germane. Tip cazare: familii gazda, atent selectionate. Perioada: 23 iunie - 10 august 2017. Cursurile pot avea durata cuprinsa intre 2 si 6 saptamani. Costul programelor: - 2 saptamani: 900 Euro. - 3 saptamani: 1.350 Euro. - 4 saptamani: 1.800 Euro. O saptamana suplimentara: 450 Euro. Exista posibilitatea de a mari numarul de lectii de la 20 la 24 contra unei taxe de 50 de euro pe saptamana. Costul programelor include: 20 ore de l (...)

 • descrierea completa a programului

  Nuremberg (14-17 ani)

  Programe educationale de vara Standard Course (20 - 24 ore) de invatare a limbii germane la Nuremberg, unul dintre centrele comerciale cele mai frumoase si bogate in Europa Medievala, cu palate si biserici incantatoare. Eligibilitate: elevi intre 14 si 17 ani, nivel incepator de cunoastere a limbii germane. Tip cazare: familii gazda, atent selectionate. Perioade incepere: 30 iunie- 21 iulie 2017, cu incepere in fiecare duminica. Cursurile pot avea durata cuprinsa intre 2 si 5 saptamani. Costul programelor: - 2 saptamani: 900 Euro. - 3 saptamani: 1.350 Euro. - 4 saptamani: 1.800 Euro. O saptamana suplimentara: 450 Euro. Exista posibilitatea de a mari numarul de lectii de la 20 la 24 contra unei taxe de 50 de euro pe saptamana. Costul programelor include: 20 ore de limba germa (...)

 • descrierea completa a programului

  Oberwesel (10-15 ani)

  Program de studiere a limbii germane pentru copii intre 10 - 15 ani. Tip cazare - in castelul istoric Schönburg, situat la doar 15 minute de mers pe jos pina in centrul orasului romantic Oberwesel, pe malul raului Rin, in apropiere de localitatea Loreley si de faimoasele Koblenz, Bingen si Rudesheim. Este pe virful unui deal, cu vedere spre rau si spre oras. Camerele sunt de 2-4 paturi iar masa se ia in salonul castelului.   Perioade: intre 30 iunie 2017 - 24 august 2017, perioada de sedere minima este de 1 saptamana, sosirea duminica, plecare sambata.    Cost program: 1 saptamana  - 634 EURO 2 saptamani  - 1.268 EURO 1 saptamana in plus - 634 EURO   Transfer  aeroport Frankfurt/International (individual, un drum) - 12 (...)

 • descrierea completa a programului

  Schule Schloss Salem (9-16 ani)

  Scoala Internationala Salem ofera trei tipuri de programe de vara pentru elevii cu varste cuprinse intre 9 si 16 ani, ce doresc sa experimenteze viata intr-un regim de scoala boarding.  In cele doua saptamana cat dureaza scoala de vara, elevilor li se propune o combinatie de lectii, activitati sportive, culturale si artistice, prin care se urmareste largirea orizontului cultural si academic al participantului. Scoala incearca sa invete si sa incurajeze tinerii pentru a lua initiativa si a actiona in mod responsabil. Motto-ul scolii este „Plus est en vous” (In voi se afla mai mult). Programe si costuri:  Tabara de vara Hohenfels (9-12 ani) - 2.200 euro  Scoala de vara Salem (12-14 ani) - 2.200 euro  Scoala de vara Internationala Spet (...)

Vallclara (5-14 ani)

Program de vacanta de invatare a limbii spaniole pentru elevi intre 5 si 14 ani in Vallclara. Campusul este localizat in Vallclara, un satuc in regiunea Conca de Barberá, la aproximativ 15 km de manastirea Poblet. Cladirea din sec XIX este inconjurata de un peisaj extraordinar, format din paduri si gradini pitoresti, un foarte bun atu pentru desfasurarea activitatilor din campus. Pentru a (...)