Alege...
Tabere Austria (2)
Tabere Canada (0)
Tabere Cipru (2)
Tabere Elvetia (15)
Tabere Franta (2)
Tabere Germania (9)
Tabere Grecia (1)
Tabere Irlanda (4)
Tabere Italia (1)
Tabere Japonia (1)
Tabere Malta (5)
Tabere Romania (1)
Tabere Spania (13)
Tabere UK (17)
Tabere USA (15)

Dintre parerile elevilor si parintilor

Participarea la programul English Junior Malta a fost o experienta foarte interesanta, pe care chiar am recomandat-o prietenilor mei. Scopul meu principal acolo, pe care l-am si atins, a fost sa imi perfectionez cunostintele de limba engleza. Cursurile au fost foarte interesante, iar profesorii au reusit sa ne capteze in diferite discutii care s-au dovedit foarte folositoare in timp. Pe langa acesta, mi-am facut si multi prieteni din diferite tar...
Radu Trandafir, Pitesti

Programe disponibile - Tabere Grecia

Grecia are un intins si prietenos litoral, presarat cu nepretuite vestigii cultural-istorice.

Pentru a primi informatii suplimentare despre tabere in Grecia organizate de IVI Education, va rugam trimiteti un email pe adresa info@ivi.ro, in care sa mentionati numele elevului, data nasterii si un numar de telefon de contact.

  • descrierea completa a programului

    Odyssey (10-17 ani)

    Program de vacanta de invatare a limbii engleze pentru elevi intre 10 si 17 ani in Grecia. Grecia, una din cele mai importante destinatii turistice mondiale, este locul unde se imbina romantismul Mediteranei cu misterul antichitatii. Privita ca leaganul civilizatiei si filosofiei vestice, Grecia este tara de bastina a mitologiei, Jocurile Olimpice si democratiei. Este o tara cu o istorie bogata, o cultura impresionanta si un potential turistic de invidiat. Tip cazare – cazarea se face in camere de 3 paturi in hotel de 3 stele situat pe tarmul Marii Egee. Hotelul dispune camere cu aer conditionat, wifi in zona Receptiei, 2 piscine, terenuri de sport, parc si gradini, plaja privata.  Perioade de incepere: 30 iunie, 7, 14, 21, 28 iulie si 4 august 2017 (...)

Boston Discovery (15-29 ani)

Program de vacanta de invatare a limbii engleze pentru elevi si studenti intre 15-29 ani. Tip cazare - familii gazda. Cazarea in familii gazda ofera elevilor posibilitatea de a folosi limba engleza si in afara orelor de curs.   Perioade si costuri:   Acest program se organizeaza in perioada 02 august 2017 - 22 august 2017 (3 saptamani) iar costul programului este 3.530 USD. Boston (...)