Alege...
Tabere Austria (2)
Tabere Canada (0)
Tabere Cipru (2)
Tabere Elvetia (15)
Tabere Franta (2)
Tabere Germania (9)
Tabere Grecia (1)
Tabere Irlanda (4)
Tabere Italia (1)
Tabere Japonia (1)
Tabere Malta (5)
Tabere Romania (1)
Tabere Spania (13)
Tabere UK (17)
Tabere USA (15)

Dintre parerile elevilor si parintilor

Wow! California este superba! Nu degeaba o tot lauda americanii. Nu numai San Francisco este minunat...nici nu zici ca e in America...mi-a placut la nebunie orasul...mi-a ramas inima acolo....jumatate de fapt ca jumatatea cealalta e in Amsterdam. Los Angeles e doar un oras mare, prea modern si tipic american deci nimic interesant. San Diego....ah San Diego este orasul tipic mediteranean (de fapt e la Pacific), linistit, boem, putin vechi si caldu...
Alexandra Ghidoarca, Braila

Programe disponibile - Tabere Irlanda

Pentru a primi informatii suplimentare despre tabere in Irlanda organizate de IVI Education, va rugam trimiteti un email pe adresa info@ivi.ro, in care sa mentionati numele elevului, data nasterii si un numar de telefon de contact.

 • descrierea completa a programului

  Clongowes Dublin (8-17 ani)

  Program de vacanta si de invatare a limbii engleze pentru elevii cu varste cuprinse intre: 8-10, 10-13 si 13-17 ani. Clongowes este localizat la aproximativ 30 de mile fata de Dublin, tabara oferind o oportunitate unica de a combina activitatile sportive cu lectii de limba engleza intr-un mediu international. Aparut in 1814, Clongowes continua sa prospere combinand cladirile vechi cu facilitatile moderne de cazare si catering. Facilitati: Centru sportiv modern; 20 de acri de terenuri sportive; Teren de golf (9 gauri); Piscina; Terenuri de tenis; Teren de golf (18 gauri) si centru de echitatie in apropiere; Tip cazare: - Cazarea se face in camere single, duble sau cu mai multe paturi.   Perioada de desfasurare: 29 Iunie 2017 – 27 Iulie (...)

 • descrierea completa a programului

  Dublin (8-17 ani)

  Program de vacanta si de invatare a limbii engleze dedicat elevilor cu varste cuprinse intre: 8-10, 10-13, 13-17 ani; Fondat in 1866, Alexandra College este situat in Millltown, Dublin la 15 minute de centrul orasului. Tabara poate fi numita drept o oaza de liniste si prospetime in capitala Irlandei oferind facilitati moderne de cazare, sport si invatare a limbii engleze atat pentru elevii irlandezi cat si pentru cei internationali. Datorita proximitatii fata de centrul orasului insotita de siguranta locatiei, aceasta tabara este una dintre cele mai populare din Irlanda. Facilitati: Centru sportiv de interior; Terenuri de sport din iarba sintetica si naturala; Sali de lectura; Terenuri de tenis; Facilitati foarte bune de recreere; Tip cazare: Cazarea se (...)

 • descrierea completa a programului

  Glenstal Abbey Murroe (8-17 ani)

  Program de vacanta si de invatare a limbii engleze dedicat elevilor cu varste cuprinse intre: 8-10, 10-13 si 13-17 ani. Glenstal Abbey este una dintre cele mai renumite manastiri benedictine si scoli de elita din Murroe, County Limerick pe coasta sud-vestica a Irlandei. 500 de acri, cu paraie, lacuri si carari incercuiesc un castel construit in stil romantic normand ce imbina clasicul cu facilitatile moderne sportive si de cazare. Facilitati: Sali de sport; Terenuri de baschet, badminton si Volei; Terenuri de tenis si hochei; Lac pentru activitati acvatice; Full-catering; terenuri de sport cu nocturna, amenajate pentru toate conditiile meteorologice; trasee de agrement impadurite; Tip cazare: Cazarea se face in camere single, duble sau cu mai (...)

 • descrierea completa a programului

  Westport Kilavalley (10-17 ani)

  Program de vacanta si de invatare a limbii engleze dedicat elevilor cu varste cuprinse intre 10-17 ani. Centrul Westport este localizat intr-o zona impadurita in apropiere de Westport Woods Hotel, langa tarmul Oceanului Atlantic. Facilitatile sunt oferite la standarde inalte, incluzand o piscina inchisa de 17 m. Toate activitatile se desfasoara fie in tabara fie pe plajele sau muntii din apropiere. Facilitati: Sali de clasa moderne; Cantina recent renovata; Tabara sigura cu supraveghere 24/7; Lectii de limba engleza combinate cu activitati sportive si culturale; Posibilitate de cazare in familii gazda; Piscina; Tip cazare: Cazarea se face in camere single, duble sau cu mai multe paturi, recent renovate; Perioada de desfasurare: 29 Iunie 2017 - 27 I (...)

TASIS Lugano 4 (14-18 ani)

TASIS Summer Program (14-18 ani). Program pentru elevi intre 14 si 18 ani, desfasurat in campusul TASIS, liceu international situat in apropiere de Lugano. Perioade: Exista doua sesiuni de desfasurare a programului: 27 iunie 2017 - 23 iulie 2017 (4 saptamani - Sesiunea 1). 26 iulie 2017 - 15 august 2017 (3 saptamani - Sesiunea 2). O parte din elevi aleg sa participe in pr (...)