Alege...
Tabere Austria (2)
Tabere Canada (0)
Tabere Cipru (2)
Tabere Elvetia (15)
Tabere Franta (2)
Tabere Germania (9)
Tabere Grecia (1)
Tabere Irlanda (4)
Tabere Italia (1)
Tabere Japonia (1)
Tabere Malta (5)
Tabere Romania (1)
Tabere Spania (13)
Tabere UK (17)
Tabere USA (15)

Dintre parerile elevilor si parintilor

Cum am ajuns pe aeroportul din Tokyo, primul lucru pe care l-am facut a fost sa ma bucur de aerul japonez si de faptul ca eram cu picioarele pe pamant, dupa un zbor de aproximativ 12 ore. Dupa asta, pe terminal a venit o doamna de la ISI sa ma predea taximetristului care avea sa ma duca la familia gazda. Drumul de la aeroport la familia gazda a fost lung, c-am o ora si un pic cred, dar nu neaparat plictisior, deoarece admiram un oras pe care num...
Tudor Enea, Iasi

Programe disponibile - Tabere Japonia

Imbinarea modernului cu traditionalul atrage an de an milioane de turisti in "Tara Soarelui Rasare", tara in care elevii pot studia limba japoneza.

Pentru a primi informatii suplimentare despre tabere in Japonia organizate de IVI Education, va rugam trimiteti un email pe adresa info@ivi.ro, in care sa mentionati numele elevului, data nasterii si un numar de telefon de contact.

  • descrierea completa a programului

    Tokyo (14-18 ani)

    Ma numesc Iuniana Mindru si as dori sa va impartasesc din impresiile mele. In primul rand familia gazda a fost foarte amabila si ne-am inteles foarte bine. M-am inteles foarte bine si cu fetita lor si ne-am jucat impreuna. La scoala mi-am facut multi prieteni de peste tot: China, Koreea, Italia, Spania. Cursurile au fost foarte serioase, s-a lucrat variat si conditiile au fost foarte bune. Am vizitat foarte multe locuri, am fost chiar intr-un weekend in Asakusa, ceea ce mi-a placut extraordinar de mult. Acolo am prins si un festival brazilian. Am fost in Harajuku, care mi s-a parut foarte frumos, cu multi tineri care aveau stiluri foarte interesante; am mai vizitat Yoyogi-koen in aceeasi zona si a fost placut deoarece am vazut un concurs de street dance, grupuri de rockeri care dans (...)

Augsburg (14-17 ani)

"Sederea mea la Augsburg a fost o experienta unica pe care imi pare bine ca am trait-o. Am avut sansa sa petrec 2 saptamani intr-o familie de germani unde am comunicat in germana in fiecare zi. De asemenea mi-am facut o multime de prieteni din toate colturile lumii. A fost o placere sa merg la scoala (doar 3 ore pe zi), iar activitatile de dupa masa si excursiile de la sfarsit de saptamana au (...)