Alege...
Tabere Austria (2)
Tabere Canada (0)
Tabere Cipru (2)
Tabere Elvetia (15)
Tabere Franta (2)
Tabere Germania (9)
Tabere Grecia (1)
Tabere Irlanda (4)
Tabere Italia (1)
Tabere Japonia (1)
Tabere Malta (5)
Tabere Romania (1)
Tabere Spania (13)
Tabere UK (17)
Tabere USA (15)

Dintre parerile elevilor si parintilor

Experienta din tabara Riddlesworth Hall cu siguranta a fost cu mult peste asteptarile mele. De la bun inceput m-am bucurat sa vad cat de prietenoasa si draguta este toata lumea (atat angajatii cat si copii). Conditiile au fost neasteptat de bune. Intreg campusul era foarte curat si nu puteai spune ca iti lipseste ceva. Legat de orele de engleza este putin spus ca au decurs foarte bine. Profesoara de engleza era foarte draguta cu noi si ne motiva ...
Bianca Stefania Musat, Targoviste

Programe disponibile - Tabere Japonia

Imbinarea modernului cu traditionalul atrage an de an milioane de turisti in "Tara Soarelui Rasare", tara in care elevii pot studia limba japoneza.

Pentru a primi informatii suplimentare despre tabere in Japonia organizate de IVI Education, va rugam trimiteti un email pe adresa info@ivi.ro, in care sa mentionati numele elevului, data nasterii si un numar de telefon de contact.

  • descrierea completa a programului

    Tokyo (14-18 ani)

    Ma numesc Iuniana Mindru si as dori sa va impartasesc din impresiile mele. In primul rand familia gazda a fost foarte amabila si ne-am inteles foarte bine. M-am inteles foarte bine si cu fetita lor si ne-am jucat impreuna. La scoala mi-am facut multi prieteni de peste tot: China, Koreea, Italia, Spania. Cursurile au fost foarte serioase, s-a lucrat variat si conditiile au fost foarte bune. Am vizitat foarte multe locuri, am fost chiar intr-un weekend in Asakusa, ceea ce mi-a placut extraordinar de mult. Acolo am prins si un festival brazilian. Am fost in Harajuku, care mi s-a parut foarte frumos, cu multi tineri care aveau stiluri foarte interesante; am mai vizitat Yoyogi-koen in aceeasi zona si a fost placut deoarece am vazut un concurs de street dance, grupuri de rockeri care dans (...)

Oxford New Perspectives (13-18 ani)

Program educational de vara de dezvoltare personala in Oxford (13-15 ani). Eligibilitate: tineri cu varsta cuprinsa intre 13 si 15 ani, vorbitori fluenti de limba engleza si pasionati de dezvoltare personala. Oxford University este cea mai veche institutie de invatamant superior din Regatul Unit si din lumea anglofona, fiind reprezentata de o federatie de 39 de colegii independente ce au co (...)