Alege...
Tabere Austria (2)
Tabere Canada (0)
Tabere Cipru (2)
Tabere Elvetia (15)
Tabere Franta (2)
Tabere Germania (9)
Tabere Grecia (1)
Tabere Irlanda (4)
Tabere Italia (1)
Tabere Japonia (1)
Tabere Malta (5)
Tabere Romania (1)
Tabere Spania (13)
Tabere UK (17)
Tabere USA (15)

Dintre parerile elevilor si parintilor

Participarea la programul English Junior Malta a fost o experienta foarte interesanta, pe care chiar am recomandat-o prietenilor mei. Scopul meu principal acolo, pe care l-am si atins, a fost sa imi perfectionez cunostintele de limba engleza. Cursurile au fost foarte interesante, iar profesorii au reusit sa ne capteze in diferite discutii care s-au dovedit foarte folositoare in timp. Pe langa acesta, mi-am facut si multi prieteni din diferite tar...
Radu Trandafir, Pitesti

Programe disponibile - Tabere Japonia

Imbinarea modernului cu traditionalul atrage an de an milioane de turisti in "Tara Soarelui Rasare", tara in care elevii pot studia limba japoneza.

Pentru a primi informatii suplimentare despre tabere in Japonia organizate de IVI Education, va rugam trimiteti un email pe adresa info@ivi.ro, in care sa mentionati numele elevului, data nasterii si un numar de telefon de contact.

  • descrierea completa a programului

    Tokyo (14-18 ani)

    Ma numesc Iuniana Mindru si as dori sa va impartasesc din impresiile mele. In primul rand familia gazda a fost foarte amabila si ne-am inteles foarte bine. M-am inteles foarte bine si cu fetita lor si ne-am jucat impreuna. La scoala mi-am facut multi prieteni de peste tot: China, Koreea, Italia, Spania. Cursurile au fost foarte serioase, s-a lucrat variat si conditiile au fost foarte bune. Am vizitat foarte multe locuri, am fost chiar intr-un weekend in Asakusa, ceea ce mi-a placut extraordinar de mult. Acolo am prins si un festival brazilian. Am fost in Harajuku, care mi s-a parut foarte frumos, cu multi tineri care aveau stiluri foarte interesante; am mai vizitat Yoyogi-koen in aceeasi zona si a fost placut deoarece am vazut un concurs de street dance, grupuri de rockeri care dans (...)

Lausanne Brillantmont (10-17 ani)

 Program pentru elevi intre 10 si 16 ani, desfasurat in campusul scolii internationale Ecole Brillantmont, intr-un parc din plin centrul orasului Lausanne. Perioade: Programul poate incepe in orice zi de sambata intre 09 iulie 2017 si 20 august 2017 si dureaza intre 2 si 6 saptamani. O parte din elevi aleg sa participe in program pentru toate cele 6 saptamani. Fiecare saptamana de prog (...)