Alege...
Tabere Austria (2)
Tabere Canada (0)
Tabere Cipru (2)
Tabere Elvetia (15)
Tabere Franta (2)
Tabere Germania (9)
Tabere Grecia (1)
Tabere Irlanda (4)
Tabere Italia (1)
Tabere Japonia (1)
Tabere Malta (5)
Tabere Romania (1)
Tabere Spania (13)
Tabere UK (17)
Tabere USA (15)

Dintre parerile elevilor si parintilor

The Swiss Language Club from Montreux is a very good place to go. I have been in one of these camps this summer and it has been brilliant. The kids are very sociable and I made myself a lot of friends from Switzerland. The teachers were kind, young and they knew how to make the classes and the trips very pleasant. The hotel is near the lake, so I also went swimming. We had so much fun! If I have the chance, I would go for sure again to such a su...
Madalina Mateescu, Bucuresti

Programe disponibile - Tabere Malta

Plajele insorite ale Maltei fac din aceasta tara destinatia ideala de vacanta pentru elevi din intreaga Europa. De aceea, importante scoli de limbi straine din Marea Britanie sau Germania organizeaza programe educationale de vacanta in aceasta tara.

Pentru a primi informatii suplimentare despre tabere in Malta organizate de IVI Education, va rugam trimiteti un email pe adresa info@ivi.ro, in care sa mentionati numele elevului, data nasterii si un numar de telefon de contact.

 • descrierea completa a programului

  Malta (18-29 ani)

  Program de vacanta de invatare a limbii engleze pentru tineri intre 18 si 29 ani in Malta. Supranumita "insula de miere"- Melita, datorita calcarului de culoare galbena-aramie Malta– este situata in mijlocul Marii Mediterane, intre continentul african si peninsula Italiei,. Cele sase insule, din care trei nelocuite, sunt considerate unicul muzeu in aer liber al Europei. Cu 7000 de ani de istorie si un potential natural unic, insulele malteze reprezinta pe piata turistica o destinatie exotica, pretentioasa, dar si foarte atragatoare. Tip cazare:  familii gazda sau apartamente de tip self catering. Perioade:  iunie – august 2017. Cost program: 750 Euro pe saptamana.   Costul programelor include: 20 lectii de limba engleza pe saptamana; test ini (...)

 • descrierea completa a programului

  Malta (8-13 ani)

  Program de vacanta de invatare a limbii engleze pentru elevi intre 8 si 13 ani in Malta. Supranumita "insula de miere" - Melita, datorita calcarului de culoare galbena-aramie Malta este situata in mijlocul Marii Mediterane, intre continentul african si peninsula Italiei. Cele sase insule, din care trei nelocuite, sunt considerate unicul muzeu in aer liber al Europei. Cu 7000 de ani de istorie si un potential natural unic, insulele malteze reprezinta pe piata turistica o destinatie exotica, pretentioasa, dar si foarte atragatoare. Tip cazare – cazarea se face in familie gazda, ideala pentru cei care doresc sa cunoasca mai profund cultura tarii si sa se bucure cat mai mult de atmosfera de familie in Malta. Familiile sunt atent selectionate, astfel ca fiecare elev se va simt (...)

 • descrierea completa a programului

  Malta Residence (13-18 ani)

  Program de vacanta de invatare a limbii engleze pentru elevi intre 13 si 18 ani in Malta. Supranumita "insula de miere" - Melita, datorita calcarului de culoare galbena-aramie, Malta este situata in mijlocul Marii Mediterane, intre continentul african si peninsula Italiei. Cele sase insule, din care trei nelocuite, sunt considerate unicul muzeu in aer liber al Europei. Cu 7000 de ani de istorie si un potential natural unic, insulele malteze reprezinta pe piata turistica o destinatie exotica, pretentioasa, dar si foarte atragatoare. Tip cazare – In campusul scolii, in camere dotate cu aer conditionat, en-suite de trei sau patru persoane. Hotelul ofera facilitati excelente, piscina, sala de cinema, acces internet, camera de jocuri. Perioade: 29/30 iunie 2017 - 31/1 septemb (...)

 • descrierea completa a programului

  Malta Resort (13-18 ani)

  Program de vacanta de invatare a limbii engleze pentru elevi intre 13 si 18 ani in Malta. Supranumita "insula de miere" - Melita, datorita calcarului de culoare galbena-aramie, Malta este situata in mijlocul Marii Mediterane, intre continentul african si peninsula Italiei. Cele sase insule, din care trei nelocuite, sunt considerate unicul muzeu in aer liber al Europei. Cu 7000 de ani de istorie si un potential natural unic, insulele malteze reprezinta pe piata turistica o destinatie exotica, pretentioasa, dar si foarte atragatoare. Tip cazare – In hotel de 4 stele situat pe plaja Marii Mediterane. Hotelul ofera facilitati excelente, piscina, sala de cinema, acces internet, camera de jocuri. Perioade de incepere: 22, 29 iunie, 13, 20 iulie 2017 (programe cu durata de 3 sa (...)

 • descrierea completa a programului

  Malta Summer (13-18 ani)

  Program de vacanta de invatare a limbii engleze pentru elevi intre 13 si 18 ani in Malta. Supranumita "insula de miere" - Melita, datorita calcarului de culoare galbena-aramie, Malta este situata in mijlocul Marii Mediterane, intre continentul african si peninsula Italiei. Cele sase insule, din care trei nelocuite, sunt considerate unicul muzeu in aer liber al Europei. Cu 7000 de ani de istorie si un potential natural unic, insulele malteze reprezinta pe piata turistica o destinatie exotica, pretentioasa, dar si foarte atragatoare. Tip cazare – cazarea se face in familie gazda, ideala pentru cei care doresc sa cunoasca mai profund cultura tarii si sa se bucure cat mai mult de atmosfera de familie in Malta. Familiile sunt atent selectionate, astfel ca fie (...)

Champery ENSR (9-18 ani)

Program de vacanta de invatare a limbii engleze sau franceze pentru elevi intre 9 si 18 ani. Programul se desfasoara in campusul din Champery a Ecole Nouvelle de la Suisse Romande (ENSR), o scoala fondata in 1906. Cantina scolii este afiliata Fourchette Verte, lant recunoscut pentru alimentatia sanatoasa pe care o ofera copiilor. In camine, elevii sunt cazati in general in camere duble si au acce (...)