Alege...
Tabere Austria (2)
Tabere Canada (0)
Tabere Cipru (2)
Tabere Elvetia (15)
Tabere Franta (2)
Tabere Germania (9)
Tabere Grecia (1)
Tabere Irlanda (4)
Tabere Italia (1)
Tabere Japonia (1)
Tabere Malta (5)
Tabere Romania (1)
Tabere Spania (13)
Tabere UK (17)
Tabere USA (15)

Dintre parerile elevilor si parintilor

Hello, sunt foarte bine, ma bucur de ultimele zile de vacanta. Sunt in California, Santa Rosa , Down South, e frumos. Scoala merge foarte bine, m-au surprins cu "premierea" lor de la sfarsitul ciclului academic, la care am primit un "certificate of achievments", nu ma asteptam dar a fost dragut.
Raluca Mocanu, Suceava

Malta (18-29 ani) - Tabere Malta

Program de vacanta de invatare a limbii engleze pentru tineri intre 18 si 29 ani in Malta.

Supranumita "insula de miere"- Melita, datorita calcarului de culoare galbena-aramie Malta– este situata in mijlocul Marii Mediterane, intre continentul african si peninsula Italiei,. Cele sase insule, din care trei nelocuite, sunt considerate unicul muzeu in aer liber al Europei. Cu 7000 de ani de istorie si un potential natural unic, insulele malteze reprezinta pe piata turistica o destinatie exotica, pretentioasa, dar si foarte atragatoare.

Tip cazare:  familii gazda sau apartamente de tip self catering.

Perioade:  iunie – august 2017.

Cost program: 750 Euro pe saptamana.
 
Costul programelor include: 20 lectii de limba engleza pe saptamana; test initial pentru stabilirea competentei lingvistice; cazare; transfer de la Aeroportul International Malta.

Cursurile de limba engleza se desfasoara dimineata (15 lectii saptamanal, zilnic de luni pana vineri) si sunt predate de profesori calificati pentru predarea limbii enleze pentru elevi non-nativi. Clasele sunt alcatuite din studenti internationali, grupati dupa nivelul initial de cunoastere a limbii engleze si nu dupa nationalitate.

Insulele Malta ofera posibilitatea practicarii a numeroase activitati, oferind plaje superbe si alte atractii foarte apreciate de turisti. In activitatile organizate intra si excursiile de o zi la Valletta si de jumatate de zi la Mdina, precum si petrecerea de la sfarsitul programului
- Activitati optionale, insemnand un cost suplimentar, sunt: scuba diving, kite-surfing, sailing, windsurfing, canoeing, jet skiing, echitatie, excursii pe superbele insule Gozo si Comino.

Pentru a aplica, va rugam trimiteti un email pe adresa info@ivi.ro, in care sa mentionati numele, data nasterii si un numar de telefon de contact.

Page updated 17 JAN 2017

Poze