Alege...
Tabere Austria (2)
Tabere Canada (0)
Tabere Cipru (2)
Tabere Elvetia (15)
Tabere Franta (2)
Tabere Germania (9)
Tabere Grecia (1)
Tabere Irlanda (4)
Tabere Italia (1)
Tabere Japonia (1)
Tabere Malta (5)
Tabere Romania (1)
Tabere Spania (13)
Tabere UK (17)
Tabere USA (15)

Dintre parerile elevilor si parintilor

Participarea la programul English Junior Malta a fost o experienta foarte interesanta, pe care chiar am recomandat-o prietenilor mei. Scopul meu principal acolo, pe care l-am si atins, a fost sa imi perfectionez cunostintele de limba engleza. Cursurile au fost foarte interesante, iar profesorii au reusit sa ne capteze in diferite discutii care s-au dovedit foarte folositoare in timp. Pe langa acesta, mi-am facut si multi prieteni din diferite tar...
Radu Trandafir, Pitesti

Programe disponibile - Tabere Romania

Pentru a primi informatii suplimentare despre tabere in Romania organizate de IVI Education, va rugam trimiteti un email pe adresa info@ivi.ro, in care sa mentionati numele elevului, data nasterii si un numar de telefon de contact.

  • descrierea completa a programului

    Valea Ariesului (13-17 ani)

    Tabara de cultura si dezvoltare personala, pentru elevi intre 13 si 17 ani. A fi lider nu este neaparat legat de o profesie anume, si nu se invata atunci cand ai devenit adult. A fi lider inseamna o filosofie de viata; inseamna sa te cunosti pe tine si pe ceilalti la nivel superior; inseamna sa fii convingator si charismatic; inseamna sa ai incredere in fortele proprii si sa te comporti elegant in situatii problematice; inseamna sa rezolvi cu succes un conflict, inseamna sa ai initiativa si curaj. A fi lider inseamna sa actionezi! Toti trebuie sa ne demonstram calitatile de lider mai devreme sau mai tarziu: fie ca lucram intr-o echipa pentru prezentarea unui proiect la scoala, fie ca visam sa ne deschidem mai tarziu propria afacere; fie ca dorim sa negociem cu prietenii filmul la care sa (...)

Hochst im Odenwald (8-14 ani)

Program de vara de invatare a limbii germane in Höchst im Odenwald (8 -14 ani) Eligibiliate: tineri cu varsta cuprinsa intre 8 si 14 ani, avand cunostinte de limba germana de nivel A1 pana la C1, inclusiv incepatori absoluti. Höchst nu este doar un cuvant dificil de pronuntat, dar este confundabil foarte usor cu o zona periferica a orasului Frankfurt care poarta acelasi nume si este cu (...)