Alege...
Tabere Austria (2)
Tabere Canada (0)
Tabere Cipru (2)
Tabere Elvetia (15)
Tabere Franta (2)
Tabere Germania (9)
Tabere Grecia (1)
Tabere Irlanda (4)
Tabere Italia (1)
Tabere Japonia (1)
Tabere Malta (5)
Tabere Romania (1)
Tabere Spania (13)
Tabere UK (17)
Tabere USA (15)

Dintre parerile elevilor si parintilor

"Distractiv, incitant, extraordinar! Programul de 3 saptamani in Las Vegas nu ofera doar cursuri de engleza si fotografie, ci si o experienta de viata de neuitat. Am avut norocul sa intalnesc oameni de valoare din diferite colturi ale lumii (Columbia, Venezuela, Franta, Australia, China, Taiwan, Uzbekistan...) si profesori americani nemaipomeniti. O sansa unica de a imbina pasiunea de a fotografia cu modul american de a invata si de a trai. Multu...
Flavia-Ioana Biianu, Timisoara

Programe disponibile - Tabere Romania

Pentru a primi informatii suplimentare despre tabere in Romania organizate de IVI Education, va rugam trimiteti un email pe adresa info@ivi.ro, in care sa mentionati numele elevului, data nasterii si un numar de telefon de contact.

  • descrierea completa a programului

    Valea Ariesului (13-17 ani)

    Tabara de cultura si dezvoltare personala, pentru elevi intre 13 si 17 ani. A fi lider nu este neaparat legat de o profesie anume, si nu se invata atunci cand ai devenit adult. A fi lider inseamna o filosofie de viata; inseamna sa te cunosti pe tine si pe ceilalti la nivel superior; inseamna sa fii convingator si charismatic; inseamna sa ai incredere in fortele proprii si sa te comporti elegant in situatii problematice; inseamna sa rezolvi cu succes un conflict, inseamna sa ai initiativa si curaj. A fi lider inseamna sa actionezi! Toti trebuie sa ne demonstram calitatile de lider mai devreme sau mai tarziu: fie ca lucram intr-o echipa pentru prezentarea unui proiect la scoala, fie ca visam sa ne deschidem mai tarziu propria afacere; fie ca dorim sa negociem cu prietenii filmul la care sa (...)

Brighton Individuals (14-21 ani)

Program de studiere a limbii engleze destinat grupurilor de elevi si studenti intre 14 - 21 ani. Brighton - oras pe malul marii, destinatia de vacanta favorita a britanicilor, supranumit "Londra de pe mare". Este considerat de asemenea unul dintre cele mai vibrante, pline de culoare si creative orase din Europa. Detalii suplimentare (in limba engleza) despre Brighton gasesti aici. Daca (...)