Alege...
Tabere Austria (2)
Tabere Canada (0)
Tabere Cipru (2)
Tabere Elvetia (15)
Tabere Franta (2)
Tabere Germania (9)
Tabere Grecia (1)
Tabere Irlanda (4)
Tabere Italia (1)
Tabere Japonia (1)
Tabere Malta (5)
Tabere Romania (1)
Tabere Spania (13)
Tabere UK (17)
Tabere USA (15)

Dintre parerile elevilor si parintilor

Nu stiu cu ce sa incep mai intai, sunt atatea de spus. Este o zi calduroasa de vineri si sunt cu prietena mea din State la colegiul unde invata. Sunt foarte impresionata de ce vad aici. Colegiul e pur si simplu minunat si super-mare. Are cam 100 de cladiri, fiecare cu cate o parcare imensa, magazine in interiorul campusului, restaurante. Pot sa spun ca imi place la nebunie. Am fost cu ea la prima ora (profesorul ne-a servit cu prajituri pentru c...
Andreea Paun, Focsani

Programe disponibile - Tabere Romania

Pentru a primi informatii suplimentare despre tabere in Romania organizate de IVI Education, va rugam trimiteti un email pe adresa info@ivi.ro, in care sa mentionati numele elevului, data nasterii si un numar de telefon de contact.

  • descrierea completa a programului

    Valea Ariesului (13-17 ani)

    Tabara de cultura si dezvoltare personala, pentru elevi intre 13 si 17 ani. A fi lider nu este neaparat legat de o profesie anume, si nu se invata atunci cand ai devenit adult. A fi lider inseamna o filosofie de viata; inseamna sa te cunosti pe tine si pe ceilalti la nivel superior; inseamna sa fii convingator si charismatic; inseamna sa ai incredere in fortele proprii si sa te comporti elegant in situatii problematice; inseamna sa rezolvi cu succes un conflict, inseamna sa ai initiativa si curaj. A fi lider inseamna sa actionezi! Toti trebuie sa ne demonstram calitatile de lider mai devreme sau mai tarziu: fie ca lucram intr-o echipa pentru prezentarea unui proiect la scoala, fie ca visam sa ne deschidem mai tarziu propria afacere; fie ca dorim sa negociem cu prietenii filmul la care sa (...)

York AB College (16-18 ani)

Tur cultural de invatare a limbii engleze pentru elevi intre 16 si 18 ani. Din punctul meu de vedere aceasta tabara a fost una perfecta, a fost peste asteptarile mele. Activitatile desfasurate au fost toate intresante si unele foarte educative. Am avut ocazia sa vad York-ul, un oras superb si sincer mi-ar face placere sa ma intorc inca o data acolo. In ceea ce priveste colegiul, primirea a (...)