Alege...
Tabere Austria (2)
Tabere Canada (0)
Tabere Cipru (2)
Tabere Elvetia (15)
Tabere Franta (2)
Tabere Germania (9)
Tabere Grecia (1)
Tabere Irlanda (4)
Tabere Italia (1)
Tabere Japonia (1)
Tabere Malta (5)
Tabere Romania (1)
Tabere Spania (13)
Tabere UK (17)
Tabere USA (15)

Dintre parerile elevilor si parintilor

Una dintre cele mai frumoase vacante traite! Asa as putea sa descriu experienta traita in Malta. Pe parcursul celor 2 saptamani petrecute in cea mai frumoasa insula a Marii Mediterane am avut ocazia sa descopar frumusetea, traditile Maltei cat si sa cunosc persoane de nationalitati diferite in care sa gasesc lucruri noi legate de tarile din care fac parte. Faptul ca am stat in familie gazda m-a ajutat sa-mi imbunatatesc vocabularul limbii engleze...
Bogdan-Alexandru Ionita, Bucuresti

Programe disponibile - Tabere Spania

Pentru a primi informatii suplimentare despre tabere in Spania organizate de IVI Education, va rugam trimiteti un email pe adresa info@ivi.ro, in care sa mentionati numele elevului, data nasterii si un numar de telefon de contact.

 • descrierea completa a programului

  Barcelona (13-17 ani)

  Program de vacanta de invatare a limbii spaniole pentru elevi intre 14 si 17 ani.   Tip cazare - in campus universitar, localizat in zona rezidentiala, cu facilitati de cazare, academice si sportive foarte bune. Elevii stau in camere single si duble cu baie, cu acces la internet, facilitati pentru practicarea sportului, zone pentru studiu, piscina interioara si exterioara.   Perioade: 03 iulie 2017 - 16 iulie 2017 sau 17  iulie 2017 - 30 iulie 2017   Cost program: 2 saptamani - 1.800 EUR sau 4 saptamani - 3.600 EUR   Costul programelor include: cazare, in camere single sau duble, trei mese pe zi, 20 de lectii de limba spaniola pe saptamana, materiale de curs, activitati sportive, culturale si sociale, excursie de o zi si doua excursii de o jumatate d (...)

 • descrierea completa a programului

  Caxton College (8-18 ani)

  Tabara de vara pentru invatarea limbii engleze sau spaniole pentru elevi intre 8 si 18 ani. "Am fost intr-un loc minunat, cu oameni superprofesionisti si pot spune ca m-am simtit excelent! Mi-au devenit prieteni apropiati sufletului meu educatorii, colegii mari si mici dar si gazdele, oameni cu adevarat speciali! Am povestit tuturor despre experienta mea, despre cum am plecat cu teama pentru ce se va intampla si cum m-a schimbat o vacanta in care am invatat sa am incredere mai multa in mine si mai ales in oameni! Oameni care m-au primit cu caldura si mi-au consolidat cunostintele! O experienta super pe care cu siguranta o voi repeta si la anul in aceesi locatie! Multumesc IVI, multumesc tuturor!" Caterina Soptica, Botosani Caxton College este situat in Pucol, in regiunea (...)

 • descrierea completa a programului

  Cerdanya-Puigcerda (8-16 ani)

  Program de vacanta de invatare a limbii spaniole pentru elevi intre 8 si 16 ani in Cerdanya-Puigcerda. Aflat in centrul Pirineilor, campusul din Cerdanya-Puigcerda este situat in centrul unei statiuni de ski, la o altitudine de 1200 de metri, bucurandu-se de privelisti incantatoare. Tip cazare – Cazarea este asigurata in cadrul campusului, in camere cu 4, 6 si 8 paturi. Elevii au acces la wellness spa, sala de cinema, patinoar, teren de fobal, basket, volei, piscina interioara si in aer liber, tenis de camp si de masa, TV, internet. Perioade:  30 iunie – 12 iulie 2017; 14 iulie – 26 iulie 2017 (13 zile) Cost program: 1750 Euro. Costurile includ transferul de la aeroportul din Barcelona. Sporturi optionale: Adventure Park - 25 Euro. Tubing in Cerdany (...)

 • descrierea completa a programului

  Costa Blanca (8-13 ani)

  Program de vacanta de invatare a limbii spaniole si a limbii engleze pentru elevi intre 8 si 13 ani in Costa Blanca  Costa Blanca e situata in sudul Spaniei, fiind una dintre cele mai renumite zone de coasta din aceasta tara, oferind posibilitati de surf, activitati pe plaja si sailing. Programul de vara se desfasoara in cadrul unui campus pe plaja cu o suprafata deosebit de generoasa, situat in pitorescul oras Benidorm, la 10 minute de mers pe jos de Alicante. Avand un complex foarte modern, dotat cu excelente facilitati de studiu si pentru activitati sportive sau recreative, campusul ofera conditii deosebite elevilor internationali. Resedinta campusului detine standarde foarte ridicate si serviciile oferite sunt acelea ale unui hotel. Imbinare (...)

 • descrierea completa a programului

  El Prat (12-17 ani)

  Program de vacanta de invatare a limbii spaniole si practicare sport pentru elevi intre 12 si 17 in El Prat . Tip cazare – El Prat este un campus situat la 10 km de Barcelona, elevii fiind cazati intr-un centru rezidential in camere de 4 persoane cu baie si aer conditionat. Perioade: - 30 iunie – 13 iulie 2017 (2 saptamani). - 14 iulie – 27 iulie 2017 (2 saptamani). Cost program: 1.580 Euro. Programul valorifica perioada de sedere in Spania combinand perfectionarea abilitatilor de comunicare in limba spaniola prin cursuri de limba spaniola organizate dimineata (15 ore pe saptamana) si practicarea surfului dupa-amiaza. Cursurile de limba spaniola sunt concepute pentru grupe de 10 - 15 elevi, pentru a putea primi feed-back individual optim si de a putea int (...)

 • descrierea completa a programului

  Guadalajara (8-13 ani)

  Program de vacanta de invatare a limbii spaniole si a limbii engleze pentru elevi intre 8 - 13 ani in Guadalajara Tip cazare - Cazarea este facuta in camere multiple, cu acces la internet, piscina, facilitati pentru practicarea sportului in inima Spaniei. Zona muntoasa este renumita pentru ca este casa faimosului cavaler Don Quijote.   Perioade: 22 iunie - 07 iulie 2017 respectiv 08 iulie - 21 iulie 2017   Cost program: 2 saptamani - 1.250 EUR; 4 saptamani - 2.450 EUR   Costul programelor include: cazare; trei mese pe zi; 20 de lectii de limba spaniola pe saptamana; materiale de curs; activitati sportive, culturale si sociale; excursie de o zi si o excursie de o jumatate de zi;   Nu sunt incluse:  asigurare suplimentara de sanatate, tra (...)

 • descrierea completa a programului

  La Seu d'Urgell (7-14 ani)

  Program de vacanta de invatare a limbii engleze si spaniole pentru elevi intre 7 si 14 ani in La Seu d’Urgell. Tip cazare - Cazarea este facuta in campusul Scolii de tip Boarding La Salle, situate in muntii Pirinei din Catalunia, cu facilitati foarte bune de cazare, academice si sportive. Elevii stau in camere de 3 sau 4 persoane. Perioada 30 iunie - 06 iulie 2017 30 iunie - 13 iulie 2017 Cost program: 1 saptamana - 695 Euro 2 saptamani - 1.195 Euro   Costul programelor include: 20 de lectii de limba engleza sau spaniola pe saptamana, test initial pentru stabilirea competentei lingvistice, materiale de curs; cazare, trei mese pe zi; activitati sportive, culturale si sociale; excursii saptamanale; asigurare de sanatate; transfer de la aeroportul Barcelona. (...)

 • descrierea completa a programului

  Madrid (14-17 ani)

  Program de vacanta de invatare a limbii spaniole pentru elevi intre 14 - 17 ani in Madrid. Tip cazare - Cazarea este facuta in campus universitar, localizat in zona rezidentiala, cu facilitati de cazare, academice si sportive magnifice. Elevii stau in camere single si duble cu baie, cu acces la internet, facilitati pentru practicarea sportului, zone pentru studiu, piscina interioara si exterioara.   Perioade: 25 iunie - 09 iulie 2017; 09 iulie - 23 Iulie 2017   Cost program: 2 saptamani - 1.895 EUR; 4 saptamani - 3.285 EUR   Costul programelor include: cazare, in camere single sau duble; trei mese pe zi; 20 de lectii de limba spaniola pe saptamana; materiale de curs; activitati sportive, culturale si sociale; excursie de o zi si doua excursii de o jumatate de zi (...)

 • descrierea completa a programului

  Poblet (5-17 ani)

  Program de vacanta de invatare a limbii spaniole pentru elevi intre 5 si 17 ani in Poblet. Campusul este localizat in Espluga de Francolí, in regiunea Conca de Barberá. Acest loc deosebit mai este numit „Las Masías”, fiind in imediata apropiere a manastirii Poblet, patrimoniu Unesco. Campusul este inconjurat de o arie extinsa de paduri, ce se invecineaza cu rezervatia naturala „La Pena”. Pentru a vedea localizarea pe harta, dati click aici. Tip cazare – Cazarea este asigurata in cadrul campusului, in camere cu 4, 6 si 8 paturi. Elevii au acces la teren de fobal, basket, volei, piscina, tenis de camp si de masa, TV, internet. Perioade: a) 30 iunie - 12 iulie 2017 (13 zile; varsta 5 - 14 ani). Cost program 1.400 EUR. b) 14 iulie - 26 i (...)

 • descrierea completa a programului

  Prades (5-16 ani)

  Program de vacanta de invatare a limbii spaniole pentru elevi intre 5 si 16 ani in Prades. Inconjurat de munti si de vasta padure Prades, o rezervatie naturala situata in regiunea Baix Camp, campusul ofera excelente oportunitati de desfasurare a activitatilor in aer liber. Pentru a vedea localizarea pe harta, dati click aici. Tip cazare – Cazarea este asigurata in cadrul campusului, in camere cu 4, 6 si 8 paturi. Elevii au acces la teren de fobal, basket, volei, piscina, tenis de camp si de masa, TV, internet. Perioade: - 13 zile (5 - 14 ani): a) 27 iunie – 09 iulie 2017. b) 11 iulie – 23 iulie 2017. c) 08 august – 20 august 2017. d) 22 august – 03 septembrie 2017. - 13 zile (8 - 16 ani): e) 25 iulie – 06 august 2017. Cost program: a) 1.698 (...)

 • descrierea completa a programului

  Sort (12-17 ani)

  Program de vacanta de invatare a limbii spaniole pentru elevi intre 12 si 17 in Sort. Tip cazare – Sort este un campus situat in Pirineii Spanioli, elevii fiind cazati in camere de una sau mai multe persoane. Compusul ofera acces la excelente facilitati sportive. Perioada: 07 iulie – 20 iulie 2017 (2 saptamani). Cost program: 1.540 Euro. Programul valorifica perioada de sedere in Spania combinand perfectionarea abilitatilor de comunicare in limba spaniola prin cursuri de limba spaniola organizate dimineata (12 ore pe saptamana) si practicarea a diferite sporturi dupa-amiaza. Cursurile de limba spaniola sunt concepute pentru grupe de 10 - 15 elevi, pentru a putea primi feed-back individual optim si de a putea interactiona cat mai bine cu profesorii. Aceste clase sunt alcatui (...)

 • descrierea completa a programului

  Tamarit (5-15 ani)

  Program de vacanta de invatare a limbii spaniole pentru elevi intre 5 si 16 ani in Tamarit. Marea Mediterana, coasta Daurada si Tamarit, precum si castelele Ferran si Altafulla inconjoara campusul Tamarit, din imediata apropiere a orasului Tarragona.Vegetatia mediteraneana si plajele creaza un cadru foarte placut pentru activitatile din campus.  Tip cazare – Cazarea este asigurata in cadrul campusului, in camere cu 4, 6 si 8 paturi. Elevii au acces la teren de fobal, basket, volei, piscina, tenis de camp si de masa, TV, internet. Perioade: 6 zile (5-14 ani): 25 august – 30 august 2017. Costul programuli 520 EUR.  01 septembrie - 06 septembrie 2017. Costul programuli 520 EUR. 8 zile (5-14 ani) 18 august - 25 august 2017. Costul programuli 710 EUR. 12 zile (5- (...)

 • descrierea completa a programului

  Vallclara (5-14 ani)

  Program de vacanta de invatare a limbii spaniole pentru elevi intre 5 si 14 ani in Vallclara. Campusul este localizat in Vallclara, un satuc in regiunea Conca de Barberá, la aproximativ 15 km de manastirea Poblet. Cladirea din sec XIX este inconjurata de un peisaj extraordinar, format din paduri si gradini pitoresti, un foarte bun atu pentru desfasurarea activitatilor din campus. Pentru a vedea localizarea pe harta, dati click aici. Tip cazare – Cazarea este asigurata in cadrul campusului, in camere cu 4, 6 si 8 paturi. Elevii au acces la teren de fobal, basket, volei, piscina, tenis de camp si de masa, TV, internet. Perioade: - 13 zile: a) 14 iulie – 26 iulie 2017; b) 11 august – 23 august 2017. - 19 zile: c) 24 iunie – 12 iulie 2017; Cost program (...)

Gordonstoun (8-16 ani)

Program de studiere a limbii engleze pentru copii intre 8 - 16 ani. Istoria scolii Gordonstoun incepe in anul in 1934, anul fondarii sale de catre dr. Kurt Hahn, recunoscut prin filosofia sa pedagogica ce se transmite si astazi elevilor Gordonstoun prin educatia holistica, la nivelul intregii persoane, ce incurajeaza elevii sa se dezvolte atat ca indivizi, cat si ca membri ai unei comunitati mai (...)