Alege...
Tabere Austria (2)
Tabere Canada (0)
Tabere Cipru (2)
Tabere Elvetia (15)
Tabere Franta (2)
Tabere Germania (9)
Tabere Grecia (1)
Tabere Irlanda (4)
Tabere Italia (1)
Tabere Japonia (1)
Tabere Malta (5)
Tabere Romania (1)
Tabere Spania (13)
Tabere UK (17)
Tabere USA (15)

Dintre parerile elevilor si parintilor

"Distractiv, incitant, extraordinar! Programul de 3 saptamani in Las Vegas nu ofera doar cursuri de engleza si fotografie, ci si o experienta de viata de neuitat. Am avut norocul sa intalnesc oameni de valoare din diferite colturi ale lumii (Columbia, Venezuela, Franta, Australia, China, Taiwan, Uzbekistan...) si profesori americani nemaipomeniti. O sansa unica de a imbina pasiunea de a fotografia cu modul american de a invata si de a trai. Multu...
Flavia-Ioana Biianu, Timisoara

Programe disponibile - Tabere UK

Marea Britanie (United Kingdom, UK) este alcatuita din patru tari separate: Anglia (England), Tara Galilor (Wales), Scotia (Scotland) si Irlanda de Nord (North Ireland) si fiecare dintre ele asigura experiente educationale diferite pentru elevii de peste hotare. Toate insa au un sistem educational recunoscut international, care poate oferi elevilor de peste hotare o experienta educationala de calitate, fiind destinatia ideala pentru invatarea limbii engleze.

Pentru a primi informatii suplimentare despre tabere in Marea Britanie organizate de IVI Education, va rugam trimiteti un email pe adresa info@ivi.ro, in care sa mentionati numele elevului, data nasterii si un numar de telefon de contact.

 • descrierea completa a programului

  Brighton (13-18 ani)

  Program de studiere a limbii engleze destinat grupurilor de elevi intre 13 - 18 ani.   Brighton - oras pe malul marii, destinatia de vacanta favorita a britanicilor, supranumit "Londra de pe mare". Este considerat de asemenea unul dintre cele mai vibrante, pline de culoare si creative orase din Europa. Detalii suplimentare (in limba engleza) despre Brighton gasesti aici.   Tip cazare - cazarea se face in familie gazda, ideala pentru cei care doresc sa cunoasca mai profund cultura tarii si sa se bucure cat mai mult de atmosfera de familie in Marea Britanie. Familiile sunt atent selectionate, astfel ca fiecare participant se va simti foarte confortabil, inconjurat cu afectiune si, foarte important, in siguranta. Elevii au de asemenea oportunitatea de a exers (...)

 • descrierea completa a programului

  Brighton Individuals (14-21 ani)

  Program de studiere a limbii engleze destinat grupurilor de elevi si studenti intre 14 - 21 ani. Brighton - oras pe malul marii, destinatia de vacanta favorita a britanicilor, supranumit "Londra de pe mare". Este considerat de asemenea unul dintre cele mai vibrante, pline de culoare si creative orase din Europa. Detalii suplimentare (in limba engleza) despre Brighton gasesti aici. Daca iti doreşti ca in tabara sau programul educational la care vei participa in vacanta sa te distrezi invatand alaturi de alti tineri din toata lumea, aceasta inseamna ca poti alege programele Sprachcaffe. Vei intalni persoane de varsta ta venite din toate colturile lumii, vei explora noi destinatii, te vei bucura de soare, plaja şi ocean sau de oraşe interesante - şi de asemenea vei inv (...)

 • descrierea completa a programului

  Cambridge (8-16 ani)

   Program de vacanta de invatare a limbii engleze in Cambridge   "Experienta din tabara Riddlesworth Hall cu siguranta a fost cu mult peste asteptarile mele. De la bun inceput m-am bucurat sa vad cat de prietenoasa si draguta este toata lumea (atat angajatii cat si copii). Conditiile au fost neasteptat de bune. Intreg campusul era foarte curat si nu puteai spune ca iti lipseste ceva. Legat de orele de engleza este putin spus ca au decurs foarte bine. Profesoara de engleza era foarte draguta cu noi si ne motiva intotdeauna sa ne dam silinta cu ajutorul unor mici premii. In timpul celor 2 saptamani mi-am imbunatatit nivelul din punct de vedere al gramaticii, al vocabularuli si, cel mai important, am reusit sa scap de frica de a purta o discutie mai lunga in engleza. De a (...)

 • descrierea completa a programului

  Caterham School (8-14 ani)

   Program de vacanta de invatare a limbii engleze (la care se adauga si alte activitati academice sau sportive) pentru elevi intre 8 si 14 ani. Tip cazare: In camere single, duble sau triple, toate recent renovate si oferind un standard inalt de cazare, in campusul Caterham School, scoala situata nu foarte departe de centrul Londrei. Scoala dispune de facilitati deosebite atat in plan educational cat si in plan sportiv sau pentru dezvoltarea abilitatilor artistice ale elevilor, intr-un campus istoric in stil victorian. Programe: English Plus Activity - program de 2, 3, 4, 5, sau 6 saptamani in care elevii combina studiul limbii engleze cu diferite activitati academice, sociale sau sportive. English Plus Soccer - program de 2, 3, 4, 5, sau 6 saptamani in care elevii com (...)

 • descrierea completa a programului

  Concord College (8-18 ani)

  Program de vacanta de invatare a limbii engleze pentru elevi intre 8 si 18 ani in Shrewsbury. Shrewsbury este un oras situat in centrul Angliei, in apropiere de granita cu Wales, fiind una dintre cele mai frumoase regiuni ale Marii Britanii. Orasul se afla la aproximativ 45 de minute de Birmingham si 3 ore de Londra. Tip cazare - in camere single sau double in cadrul campusului Concord College, cu facilitati excelente de cazare, academice si sportive, cu acces la internet, sala de calculatoare, sala de aerobic si de fitness, camera obscura fotografica, sala de cinema, piscina acoperita incalzita, climbing wall, terenuri de fotbal, rugby, baschet, volei, tenis, golf. Terenurile de tenis sunt adaptate pentru practicarea acestui sport pe orice conditii de vreme. Exista de asemenea Centrul d (...)

 • descrierea completa a programului

  Dulwich College (12-17 ani)

  “Drumul cu avionul pana in Londra imi era cunoscut deoarece il fac de vreo 4-5 veri incontinuu, dar de fiecare data mi se taie respiratia cand vad orasul cum apare incet, cand aterizez. Big Ben si Tower Bridge sunt doar doua din atractiile care apar cand aterizez si care tot timpul sar in ochii pasagerilor. Drumul de la aeroport la tabara a fost lung (aproximativ o ora, din cauza ca am prins un accident pe drum, si niste cozi infernale, care apar doar la rush hour) dar la capatul acestuia m-a asteptat o noua aventura. Imediat cum am ajuns am fost repartizat intr-o camera cu un italian (Aldo) in Blew (partea dreapta a caminului; partea stanga se chema IVI iar acolo stateau fetele). Cursurile au fost geniale, deoarece am invatat cum sa fac un discurs, cum sa il structurez, (...)

 • descrierea completa a programului

  Edinburgh (12-17 ani)

   "Despre Edinburgh pot spune multe lucruri, la fel si despre Newbattle Abbey, colegiul in care am locuit pentru doua saptamani. Cazarea a fost intr-o oarecare masura interesanta, deoarece am stat in campusul unui colegiu vechi de cateva sute de ani, ce seamana intr-un fel cu un castel. Cursurile erau placute si profesorii foarte prietenosi, la fel ca si restul angajatilor, mai ales cei care se ocupau cu entertaining-ul. Avand excursii in fiecare zi, aveam un program destul de incarcat, dar intr-un sens bun. Am vizitat cam toate punctele de atractie importante din Edinburgh si de pe langa acest oras. Mi-am facut prieteni din multe tari din Europa, dar nu numai, cu care tin legatura. Nu am avut niciun moment neplacut in aceste saptamani cat am stat acolo si pot spune ca as rep (...)

 • descrierea completa a programului

  Gordonstoun (8-16 ani)

  Program de studiere a limbii engleze pentru copii intre 8 - 16 ani. Istoria scolii Gordonstoun incepe in anul in 1934, anul fondarii sale de catre dr. Kurt Hahn, recunoscut prin filosofia sa pedagogica ce se transmite si astazi elevilor Gordonstoun prin educatia holistica, la nivelul intregii persoane, ce incurajeaza elevii sa se dezvolte atat ca indivizi, cat si ca membri ai unei comunitati mai largi. Gordonstoun este una dintre cele mai renumite scoli din  Marea Britanie si prin galeria impresionanta de personalitati publice si membri ai familiei regale care au studiat aici. Printre acestia se numara: Printul Charles al Marii Britanii si tatal sau - Ducele de Edinburgh, fratii printului Charles - Printii Andrew si Edward, scriitorul William Boyd, muzicienii Roy Williamson si Dick H (...)

 • descrierea completa a programului

  Hastings (13-18 ani)

  Program de vacanta de invatare a limbii engleze destinat grupurilor de elevi intre 13 - 18 ani.   Hastings - oras pe malul marii, la o ora sud-est de Londra. Detalii suplimentare (in limba engleza) despre Hastings gasesti aici.   Tip cazare - cazarea se face in familie gazda, ideala pentru cei care doresc sa cunoasca mai profund cultura tarii si sa se bucure cat mai mult de atmosfera de familie in Marea Britanie. Familiile sunt atent selectionate, astfel ca fiecare participant se va simti foarte confortabil, inconjurat cu afectiune si, foarte important, in siguranta. Elevii au de asemenea oportunitatea de a exersa in fiecare zi limba engleza in cadrul familiei gazda, ceea ce constituie un avantaj.   Perioada: intre 23 iunie 2017 si 10 august 2017, datele (...)

 • descrierea completa a programului

  Londra (18-29 ani)

  Program de vacanta de invatare a limbii engleze pentru studenti intre 18 si 29 in Londra. Cele doua tipuri de program oferite sunt General English, cursuri standard de engleza, cate 3 ore pe zi, 15 ore pe saptamana incepand cu nivelul elementary si General English + Communication Skills, care cuprinde cele 15 ore de engleza standard plus 5 ore de cursuri pe saptamana ce au scopul de a increste increderea si abilitatile de comunicare intr-o varietate de situatii sociale si se adreseaza persoanelor cu un nivel de engleza Pre-Intermediate. Pentru cursuri intensive de General English (30 ore pe saptamana) sau Business English cereti informatii la adresa de e-mail de mai jos, deoarece se aplica alte criterii de eligibilitate si de cazare. Tip cazare – camere rezidentiale self-catering (...)

 • descrierea completa a programului

  Londra (9-18 ani)

   "Multumesc pentru ca mi-ati oferit ocazia de a trece prin aceasta experienta minunata. Am plecat de acasa cu incertitudine si teama, am intalnit oameni minunati care m-au invatat lucruri interesante si mai ales mi-am facut noi prieteni cu care sper sa pastrez legatura chiar daca suntem departe din punct de vedere geografic. Astfel incat, momentul plecarii spre casa a fost unul emotionant pe care inca incerc sa-l depasesc. Londra este un oras magic si sper sa am ocazia sa-l revad!" Diaconita Mara-Ioana, Bucuresti Program de vacanta de invatare a limbii engleze in Londra. Pentru elevii de 12 - 17 ani la Kings College, London Bridge Pentru elevii de 9 - 16 ani la Reed’s School, Cobham London     Kings College, London Bridge (12 - 17 ani)   (...)

 • descrierea completa a programului

  Nottingham (10-17 ani)

  Program de vacanta de invatare a limbii engleze pentru elevi intre 10 - 17 ani. Tip cazare - in camere single sau duble.   Perioade: • 23 iunie 2017 - 4 august 2017 (programul poate dura de la una la 5 saptamani).   Cost program - 725 GBP/saptamana.   Nottingham - oras al legendarului Robin Hood si a Castelului Nottingham, situat la distante aproximativ egale de York, Birmingham sau Cambridge. Detalii suplimentare (in limba engleza) despre Nottingham gasesti aici.   Costul programelor include: • Cazare, in campus in camere single sau duble, cu 3 mese pe zi • Excursie de o zi la Londra, Cambridge, York sau Cadbury World Chocolate Factory (alta excursie in fiecare saptamana) • Excursie de o jumatate de zi la Sherwo (...)

 • descrierea completa a programului

  Oxford New Perspectives (13-18 ani)

  Program educational de vara de dezvoltare personala in Oxford (13-15 ani). Eligibilitate: tineri cu varsta cuprinsa intre 13 si 15 ani, vorbitori fluenti de limba engleza si pasionati de dezvoltare personala. Oxford University este cea mai veche institutie de invatamant superior din Regatul Unit si din lumea anglofona, fiind reprezentata de o federatie de 39 de colegii independente ce au conducerile, statutul si corpul profesoral separate. Studentii tuturor colegiilor au dreptul de a utiliza laboratoarele, muzeele si bibliotecile apartinand universitatii. Majoritatea cladirilor universitare sunt amplasate in centrul orasului, intr-o zona relativ restransa. La Oxford invata aproximativ 17 mii de studenti, insa campusurile sunt libere pe parcursul vacantelor de vara, cand are loc tab (...)

 • descrierea completa a programului

  Reading (9-17 ani)

  Program de studiere a limbii engleze pentru copii intre 9 - 17 ani.   Tip cazare - In camere single sau double en-suite, in campusul Universitatii din Reading, intr-un imens parc, la 20 minute de mers pe jos de centrul orasului. Campusul ofera facilitati spotive deosebite.   Perioade: 27 iunie 2017 - 29 august 2017 (2 saptamani).   Cost program - 1.190 EURO. La aceasta suma se adauga costul transferului de la aeroport: Luton - 260 GBP, Heathrow - 190 GBP, Gatwick - 220 GBP. Reading - oras la vest de Londra. Detalii suplimentare (in limba engleza) despre Reading gasesti aici. Costul programelor include: - Cazare, cu 3 mese pe zi. - Excursie in Londra, Oxford, Windsor&Windor Castle. - activitati sportive, recreative. - Asigurare suplimentara de sanat (...)

 • descrierea completa a programului

  Sedbergh School Yorkshire (10-16 ani)

  Program de vacanta de invatare a limbii engleze pentru elevi intre 10 si 16 ani in Sedbergh School. Sedbergh School, fondata in 1525, este una dintre scolile de renume din sistemul privat de educatie din Marea Britanie, cu prestigiu in ceea ce priveste rezultatele academice, sportive si activitatile extra-curriculare. Sedbergh School este o scoala boarding traditionala situata in zona Yorkshire Dales, la doar 10 mile de Parcul National Lake District; in aceasta zona s-a nascut poetul romantic William Wordsworth (a carui fii au fost elevi ai acestei scoli).  Tip cazare - in camere de doua sau trei persoane in cadrul campusului Sedbergh, cu facilitati excelente de cazare, academice si sportive. Perioade de incepere curs : 7 iulie, 21 iulie, 28 iulie 2017. Programul de o saptamana (...)

 • descrierea completa a programului

  TASIS London (11-18 ani)

  Program pentru elevi intre 11 si 18 ani, desfasurat in campusul TASIS, liceu international situat in apropiere de Londra. Programele de vara TASIS atrag anual elevi din peste 40 de nationalitati, creand o comunitate cu adevarat internationala si oferind contactul cu o multitudine de culturi, limbi si traditii diferite. Programele TASIS sunt atractive nu numai pentru ca ofera o calitate deosebita activitatilor academice, sportive si recreative, dar si pentru personalul sau foarte calificat. Elevii sunt impartiti in grupe de lucru mici si se bucura cu adevarat de o atmosfera calda, familiala. Programul se desfasoara in campusul de peste 16 hectare al TASIS din Londra, la 15 minute de Aeroportul Heathrow, mai putin de 8 mile de Castelul Windsor sau la mai putin de o ora de centrul Londrei.& (...)

 • descrierea completa a programului

  York AB College (16-18 ani)

  Tur cultural de invatare a limbii engleze pentru elevi intre 16 si 18 ani. Din punctul meu de vedere aceasta tabara a fost una perfecta, a fost peste asteptarile mele. Activitatile desfasurate au fost toate intresante si unele foarte educative. Am avut ocazia sa vad York-ul, un oras superb si sincer mi-ar face placere sa ma intorc inca o data acolo. In ceea ce priveste colegiul, primirea a fost desavarsita. Am fost multumita de camera, mancare si de personalul colegiului. Profesoarele au fost foarte de treaba si de ajutor ca sa ne pregatim pentru examen. A fost o experienta unica, unde am cunoscut oameni minunati, am vazut o multime de lucruri care mi-au placut si am si invatat cate ceva. As repeta aceasta experienta cu siguranta. Renata Hajdu, Aiud Askham Bryan College este o sc (...)

Salzburg AIS (10-19 ani)

Program de limba germana sau engleza (la alegere) adresat elevilor cu varste cuprinse intre 10 si 19 ani oferit de AIS Salzburg. Programul are o traditie de peste 30 de ani.   Tip cazare: in campusul AIS - American International School Salzburg, un liceu international de tip american.   Perioade desfasurare program: 03 iulie 2017 - 15 iulie 2017 17 iulie 2017  - 29 i (...)