Alege...
Tabere Austria (2)
Tabere Canada (0)
Tabere Cipru (2)
Tabere Elvetia (15)
Tabere Franta (2)
Tabere Germania (9)
Tabere Grecia (1)
Tabere Irlanda (4)
Tabere Italia (1)
Tabere Japonia (1)
Tabere Malta (5)
Tabere Romania (1)
Tabere Spania (13)
Tabere UK (17)
Tabere USA (15)

Dintre parerile elevilor si parintilor

The Swiss Language Club from Montreux is a very good place to go. I have been in one of these camps this summer and it has been brilliant. The kids are very sociable and I made myself a lot of friends from Switzerland. The teachers were kind, young and they knew how to make the classes and the trips very pleasant. The hotel is near the lake, so I also went swimming. We had so much fun! If I have the chance, I would go for sure again to such a su...
Madalina Mateescu, Bucuresti

Hastings (13-18 ani) - Tabere UK

Program de vacanta de invatare a limbii engleze destinat grupurilor de elevi intre 13 - 18 ani.

 

Hastings - oras pe malul marii, la o ora sud-est de Londra. Detalii suplimentare (in limba engleza) despre Hastings gasesti aici.

 

Tip cazare - cazarea se face in familie gazda, ideala pentru cei care doresc sa cunoasca mai profund cultura tarii si sa se bucure cat mai mult de atmosfera de familie in Marea Britanie. Familiile sunt atent selectionate, astfel ca fiecare participant se va simti foarte confortabil, inconjurat cu afectiune si, foarte important, in siguranta. Elevii au de asemenea oportunitatea de a exersa in fiecare zi limba engleza in cadrul familiei gazda, ceea ce constituie un avantaj.

 

Perioada: intre 23 iunie 2017 si 10 august 2017, datele de incepere fiind 23 iunie, 30 iunie, 14 iulie si 21 iulie. Programul poate avea durata de 2 sau 3 saptamani.
 

Cost: 2 saptamani - 790 GBP; 3 saptamani - 1.100 GBP.

 

Costul programelor include:
 Transfer aeroport Londra - Hastings (pentru grupuri).
 Cazare, in familii gazda cu 3 mese pe zi. Cazarea in familii gazda ofera elevilor posibilitatea de a folosi limba engleza si in afara orelor de curs.
 Excursie in Londra.
 Asigurare suplimentara de sanatate.
 Testare de evaluare initiala la limba engleza (fie in Romania, fie in Marea Britanie), pentru incadrarea elevilor in grupe.

Cursurile de limba engleza se desfasoara in grupuri de 10-15 elevi. La sfarsitul cursului, elevii dau un test pentru evaluarea progresului lingvistic. Elevii au ore de engleza in fiecare zi (mai putin zilele dedicate excursiilor), predate de profesori nativi, calificati pentru predarea limbii engleze pentru elevi non-nativi. Clasele sunt alcatuite din elevi internationali, grupati dupa nivelul initial de cunoastere a limbii engleze si nu dupa nationalitate. La sosire, grupului ii este alocat un "lider de grup" din partea organizatorilor, lider care are responsabilitatea intregului grup, inclusiv eventualele probleme medicale care ar putea sa apara (elevii sunt asigurati medical pe toata durata programului).

Activitati si excursii:
- activitati sociale, Club Evening, treasure hunt, zi de campionate sportive, crazy games, Disco in cadrul scolii, bowling.
- 2 excursii de o zi la Londra, ocazie cu care se va efectua turul acestei minunate metropole si se vor putea face cumparaturi, excursie de o zi la Brighton, unul dintre cele mai vibrante, pline de culoare si creative orase din Europa, vizita la Blue Reef Aquarium, unul dintre cele mai incitante acvarii de noua generatie, vizitarea cavernelor din Hastings, vizita la castelul Hastings, la Fisherman's Museum, Hastings Museum & Art Gallery si la Town Museum, Smuggler's Adventure.

Pentru a aplica, va rugam trimiteti un email pe adresa info@ivi.ro, in care sa mentionati numele elevului, data nasterii si un numar de telefon de contact.

Page updated 17 JAN 2017

Poze