Alege...
Tabere Austria (2)
Tabere Canada (0)
Tabere Cipru (2)
Tabere Elvetia (15)
Tabere Franta (2)
Tabere Germania (9)
Tabere Grecia (1)
Tabere Irlanda (4)
Tabere Italia (1)
Tabere Japonia (1)
Tabere Malta (5)
Tabere Romania (1)
Tabere Spania (13)
Tabere UK (17)
Tabere USA (15)

Dintre parerile elevilor si parintilor

Una dintre cele mai frumoase vacante traite! Asa as putea sa descriu experienta traita in Malta. Pe parcursul celor 2 saptamani petrecute in cea mai frumoasa insula a Marii Mediterane am avut ocazia sa descopar frumusetea, traditile Maltei cat si sa cunosc persoane de nationalitati diferite in care sa gasesc lucruri noi legate de tarile din care fac parte. Faptul ca am stat in familie gazda m-a ajutat sa-mi imbunatatesc vocabularul limbii engleze...
Bogdan-Alexandru Ionita, Bucuresti

Programe disponibile - Tabere USA

Datorita popularitatii televiziunii si a industriei filmului din Statele Unite, multi elevi si studenti au avut deja contact cu unele dintre cele mai populare locuri si obiceiuri de acolo. Diversitatea experientelor culturale si educationale ce se ofera sunt, totusi, o surpriza. Studentii interesati sa vina in SUA au multe optiuni pentru a alege cursurile si unde vor locui.

Pentru a primi informatii suplimentare despre tabere in Statele Unite organizate de IVI Education, va rugam trimiteti un email pe adresa info@ivi.ro, in care sa mentionati numele elevului, data nasterii si un numar de telefon de contact.

 • descrierea completa a programului

  Boston Basketball (15-29 ani)

  Program de vacanta de invatare a limbii engleze si baschet pentru elevi si studenti intre 15-29 ani. Tip cazare - familii gazda. Cazarea in familii gazda ofera elevilor posibilitatea de a folosi limba engleza si in afara orelor de curs.   Perioade: • 28 iunie 2017 - 18 iulie 2017  (3 saptamani). Cost program - 3.325 USD. • 12 iulie 2017 - 01 august 2017 (3 saptamani). Cost program - 3.325 USD.   Costul programului include: • Transfer aeroport • Cazare si masa in familii gazda. Cazarea in familii gazda ofera elevilor posibilitatea de a folosi limba engleza si in afara orelor de curs • Turul orasului Boston si alte excursii in imprejurimi (TD Garden Stadium and Sports Museum, Newburry Street, Freedom Trail, Boston Duck Tour, New England Aquar (...)

 • descrierea completa a programului

  Boston Discovery (15-29 ani)

  Program de vacanta de invatare a limbii engleze pentru elevi si studenti intre 15-29 ani. Tip cazare - familii gazda. Cazarea in familii gazda ofera elevilor posibilitatea de a folosi limba engleza si in afara orelor de curs.   Perioade si costuri:   Acest program se organizeaza in perioada 02 august 2017 - 22 august 2017 (3 saptamani) iar costul programului este 3.530 USD. Boston - celebru oras universitar de pe coasta de est. Detalii suplimentare (in limba engleza) despre Boston gasesti aici. Costul programului include: Transfer aeroport Boston. Turul orasului. Cazare si masa in familii gazda. Cazarea in familii gazda ofera elevilor posibilitatea de a folosi limba engleza si in afara orelor de curs Excursii la Freedom Trail, Duck Tour, Faneuil Hall, (...)

 • descrierea completa a programului

  California Discover (15-29 ani)

  Program de vacanta de invatare a limbii engleze pentru tineri intre15 si 29 ani. Tip cazare - familii gazda. Cazarea in familii gazda ofera elevilor posibilitatea de a folosi limba engleza si in afara orelor de curs.   Perioade si costuri: Acest program se organizeaza pe toata perioada anului. In perioada de iarna (septembrie - iunie) programul costa 3.270 USD pentru 3 saptamani, iar in perioada de vara (lunile iunie - august) programul costa 3.600 USD pentru 3 saptamani. Los Angeles - oras pe malul marii, destinatia de vacanta favorita a americanilor. Detalii suplimentare (in limba engleza) despre Los Angeles gasesti aici.   Costul programului include: • Transfer aeroport Los Angeles. • Turul oraselor Santa Monica, Pasadena, Hollywood si Beverlly Hil (...)

 • descrierea completa a programului

  California Discover Junior (10-14 ani)

  Program de vacanta de invatare a limbii engleze pentru elevi intre 10 si 14 ani. Tip cazare - familii gazda, camere duble. Cazarea in familii gazda ofera elevilor posibilitatea de a folosi limba engleza si in afara orelor de curs.   Perioade si costuri: 21 iunie 2015 - 11 iulie 2015 (3 saptamani) - 3.530 USD 28 iunie 2015 - 18 iulie 2015 (3 saptamani) - 3.530 USD 05 iulie 2015 - 25 iulie 2015 (3 saptamani) - 3.530 USD 12 iulie 2015 - 01 august 2015 (3 saptamani) - 3.530 USD 19 iulie 2015 - 08 august 2015 (3 saptamani) - 3.530 USD 26 iulie 2015 - 15 august 2015 (3 saptamani) - 3.530 USD 02 august 2015 - 22 august 2015 (3 saptamani) - 3.530 USD Los Angeles - oras pe malul marii, destinatia de vacanta favorita a americanilor. Detalii suplimenta (...)

 • descrierea completa a programului

  California Summer (15-29 ani)

  Program de vacanta de invatare a limbii engleze pentru tineri intre 15 si 29 ani. Tip cazare - in Campusul Northridge, pe malul Oceanului Pacific, in apropierea celor mai faimoase plaje californiene.  Perioade: 28 iunie 2017 - 18 iulie 2017 (3 saptamani). Cost program - 3.885 USD. 05 iulie 2017 - 25 iulie 2017 (3 saptamani). Cost program - 3.885 USD. 12 iulie 2017 - 01 august 2017 (3 saptamani). Cost program - 3.885 USD. 19 iulie 2017 - 08 august  2017 (3 saptamani). Cost program - 3.885 USD.  Costul programului include: • Transfer aeroport Los Angeles International. • Turul oraselor Santa Monica, Pasadena, Hollywood si Beverlly Hills. • Cazare si masa in campusul Cal State University, Northridge.&nbs (...)

 • descrierea completa a programului

  Florida (15-20 ani)

  Program de vacanta de invatare a limbii engleze pentru tineri intre 15 si 20 ani in Florida. Florida este una dintre destinatiile cele mai populare din lume, un loc al soarelui si al distractiei. Lumea Walt Disney, Kingdom Magic Park si Gradinile Busch sunt doar cateva dintre atractiile care dau farmecul statului, la acestea adaugandu-se un numar enorm de parcuri tematice, studiouri de film, parcuri acvatice si locuri de divertisment. Tip cazare – familii gazda, cu micul dejun si cina incluse. Perioade: 20 iunie – 26 august 2017, sosire in fiecare zi de luni a saptamanii. Cost program (3 saptamani) - 2200 $. Costul programelor include: 26 de lectii de limba engleza pe saptamana; cazare; doua mese pe zi; activitati sportive, culturale si sociale; excursii saptaman (...)

 • descrierea completa a programului

  Florida Winter Camp (peste 15 ani)

  Tabara de iarna de invatare a limbii engleze cu o durata de 2 saptamani pentru tineri de peste 15 ani. Eligibilitate: tineri cu varsta de 15 ani si peste, avand cunostinte de limba engleza de orice nivel   Florida este una dintre destinatiile cele mai populare din lume, un loc al soarelui si al distractiei. Lumea Walt Disney, Kingdom Magic Park si Gradinile Busch sunt doar cateva dintre atractiile care dau farmecul statului, la acestea adaugandu-se un numar enorm de parcuri tematice, studiouri de film, parcuri acvatice si locuri de divertisment. Structura cursurilor este urmatoarea: ore de conversatie (16 lectii pe saptamana  de conversatii interactive), seminarii interactive avand ca tema Cultura si Societatea Americana (4 ore pe saptamana de discutii si workshop-uri des (...)

 • descrierea completa a programului

  Las Vegas Photography (15-29 ani)

  Program de vacanta de invatare a limbii engleze si fotografie pentru tineri intre 15 si 29 ani. Distractiv, incitant, extraordinar! Programul de 3 saptamani in Las Vegas nu ofera doar cursuri de engleza si fotografie, ci si o experienta de viata de neuitat. Am avut norocul sa intalnesc oameni de valoare din diferite colturi ale lumii (Columbia, Venezuela, Franta, Australia, China, Taiwan, Uzbekistan...) si profesori americani nemaipomeniti. O sansa unica de a imbina pasiunea de a fotografia cu modul american de a invata si de a trai. Multumesc IVI! Flavia-Ioana Biianu, Timisoara Situata in Las Vegas, la doar cateva mile de centrul orasului, scoala ofera facilitati cu totul noi, destinate exclusiv studentilor internationali. In imediata apropiere se gasesc foarte renumitele atractii natu (...)

 • descrierea completa a programului

  Minnesota (12-17 ani)

  Program de limba engleza destinat elevilor de 12-17 ani . Este situat in zona metropolitana St.Paul/Minneapolis, Minnesota. Orasele gemene, cu o populatie de peste 3 milioane de locuitori ofera teatru, sporturi profesionale, restaurante, zone de agrement, precum si cel mai mare centru comercial (Mall of America). Detalii program: -30 ore pe saptamani cursuri (reading, writing, grammar, science, oral communication) -Cadre didactice de inalta calificare; -Manuale, computere si materiale didactice moderne; -Grup de maxim 15 elevi; -Excursii educatioanale in fiecare saptamana; -Transfer dus-intors aeroport; -Excursie de o zi in fiecare vineri (Minnesota Capitol Tour, Mall of America, Nickelodeon Amusement Park, Science Museum of Minnesota ) Perioada : 15 iulie - 9 august 2017 (4 sapt (...)

 • descrierea completa a programului

  New York Club (11-17 ani)

  Elevii vor locui in camere de 2-4 persoane, in campusul Colegiului Adelphi din Long Island, la 45 de minute de New York. Dimineata vor fi lectii sustinute de profesori americani iar dupa-amiaza vor avea loc activitati sportive variate sau excursii. Doua zile pline vor fi alocate vizitarii New Yorkului iar o zi va fi alocata vizitarii Academiei Militare West Point (cea mai faimoasa academie militara americana). Vor fi de asemenea deplasari pe plaja sau la mall. Mesele vor fi luate in campus, exceptand zilele alocate excursiilor. Elevii vor avea sansa sa studieze in cadrul unei universitati americane iar lectiile nu vor fi numai de limba engleza ci si despre cultura, civilizatia sau istoria Americii.  Perioade: - iulie 2017 - august 2017 Costul programului este de 2.170 USD Pentru (...)

 • descrierea completa a programului

  New York Experience (7-17 ani)

  Program de vacanta de invatare a limbii engleze destinat grupurilor de elevi intre 14 - 23 ani. Tip cazare - in camere single sau duble en-suite, in campusul Universitatii Rider din Lawrenceville, un orasel istoric din New Jersey situat la numai 10 km de Universitatea Princeton. Camerele au telefon, asa incat parintii pot lua legatura usor cu copii lor.   Facilitati - teren de fotbal, de tenis, sala de sport, piscina, tv, sali de clasa moderne.   Perioade: - 01 iulie 2017 - 15 iulie 2017 (2 saptamani). Cost program - 2.940 USD. - 15 iulie 2017 - 29 iulie 2017 (2 saptamani). Cost program - 2.940 USD. - 29 iulie 2017 - 12 august 2017 (2 saptamani). Cost program - 2.940 USD. - 12 august 2017 - 26 august 2017 (2 saptamani). Cost program -&n (...)

 • descrierea completa a programului

  Orlando (14-19 ani)

  Program de vacanta de invatare a limbii engleze destinat grupurilor de elevi intre 14 - 19 ani. Tip cazare - in camere single, duble sau triple, in campusul Vero Village situat la o ora de Aeroportul International Orlando, campus ce apartine echipei de baseball Los Angeles Dodgers. Campusul dispune de facilitati sportive si recreative deosebite (piscina olimpica, centru fitness, terenuri de volei si baschet), fiind localizat in imediata apropiere a unui teren de golf recunoscut international sau in apropierea plajei.   Perioade: - 30 iunie 2017 - 14 iulie 2017 (2 saptamani). Cost program - 1.875 USD. - 14 iulie 2017 - 28 iulie 2017 (2 saptamani). Cost program - 1.875 USD. - 28 iulie 2017 - 11 august 2017 (2 saptamani). Cost program - 1.875 USD.   Orlan (...)

 • descrierea completa a programului

  San Diego (12-18 ani)

  Program de vacanta de invatare a limbii engleze pentru tineri intre 12 si 18 ani. Tip cazare - in Campusul San Diego State University, in apropierea celor mai faimoase plaje californiene.  Programul incepe pe urmatoarele date : 07 iulie 2017 14 iulie 2017 21 iulie 2017 Costul programului: 1.350 USD/ saptamana; Costul programului include: • Transfer aeroport; • Cazare si masa in campusul San Diego State University.  • Excursii la Balboa Park, Gaslamp Quarter Historic District, Seaworld, San Diego Zoo; • Testare de evaluare initiala la limba engleza (fie in Romania, fie in Statele Unite) pentru incadrarea elevilor in grupe si cursuri de limba engleza (20 de ore pe saptamana) sustinute cu profesori americani.   Cost (...)

 • descrierea completa a programului

  Tennis Camp (10-18 ani)

  Program de vacanta de invatare a limbii engleze si tenis pentru tineri intre 10 si 29 ani. Tip cazare - in campusul Universitatii Tech Tennessee sau familii gazda.   Perioade si costuri: 30 iunie - 20 iulie (3 saptamani). Cost program - 2795 USD. 07 iulie - 27 iulie (3 saptamani). Cost program - 2795 USD. 14 iulie - 03 august (3 saptamani). Cost program - 2795 USD. Costul programului include: • Transfer aeroport Nashville International; • Micul-dejun si cina in timpul saptamanii, micul-dejun in weekend. • Excursie Great Smoky Mountains, Nashville, drumetii, pescuit, inot si multe alte sporturi. • 8 lectii de tenis pe saptamana cu antrenor profesionist, echipamentul si inchirierea terenului incluse. • Testare de evalu (...)

 • descrierea completa a programului

  University Tour (16-29 ani)

  Program de vacanta, de acomodare a elevilor cu sistemul educational american si de vizitare a celor mai bune universitati americane. East Coast University Tour Turul incepe in Boston, capitala educationala a SUA, unde vom vizita Harvard, Universitatea din Boston si MIT. Urmatoarea destinatie este New Haven, Connectticut, Yale University, urmata de New York. In weekend vom vizita Manhattan ,Universitatea Columbia, Fordham, Statuia Libertatii si Organizatia Natiunilor Unite.Urmatoarele obiective sunt Washington DC, Georgetown, American University, Smithsonian Museum and Lincoln Memorial.Ultima zi e dedicata obiectivelor turistice din Washington. Tip cazare - Hotel cu mic-dejun si cina Perioada: 14 iulie 2013 - 26 iulie 2013 . Cost program - 2.985 USD West Coast Uni (...)

Koln (14-17 ani)

Program de vara de invatare a limbii Germane pentru elevi intre 14 si 17 ani. Programe educationale de vara Standard Course (20 - 24 ore) de invatare a limbii germane la Koln, orasul strabatut de apele Rinului si a marii Catedrale a carei constructie a durat 632 de ani. Eligibilitate: elevi intre 14 si 17 ani, nivel incepator de cunoastere a limbii germane. Tip cazare: familii gazda, atent sele (...)